Csak szerintem szemétség, hogy a szüleim ezzel zsarolnak? Mit csináljak?
Ők azt szeretnék, ha a jogra mennék, én viszont nem oda akarok menni.
Erre ma Anya mondta, hogyha a jogra megyek, akkor olyan autót vesznek nekem, amilyet csak akarok, ha meglesz a jogsim és érettségi után választhatok magamnak bármilyen lakást Pesten és fizetik az egyetemet is.
Viszont ha máshová megyek, azt nem fizetik ki.
Apa meg csak hallgatott.
Én nem akarok a jogra menni, képtelen lennék elvégezni.
elémsz jogra, megkapod a lakást, kocsit
1 év után meg átmész másik szakra h nem tudod megcsinálni :)
hát, már bocs, de jó hülye vagy kisanyám (anyádék is). A corvinus, meg az elte jogi kar kb 5 percre van egymástól. Ráadásul a két cucc tök jól kiegészíti egymást. (nemzetközi jog, esetleg) Ráadásul, ha a joggal nem bírkóznál meg, akkor a NK is bajos lesz, mert a tananyag kétharmada jog, meg politológia, a maradék meg közgáz.
Ráböksz egy pecóra a Veres Páné utcában, megköszönöd a verdát (miaf4sznak pest belvárosába mondjuk) és elkezded a jogot. felveszed a diákhitelt, és máris lesz miből perkálni a Corvinuson. kismillióan járnak 2 helyre egyszerre. Aztán azt is tanulod, amit akarsz, meg anyádék is megnyugodhatnak. Meg logikus is a jogot végezni államin, mert hosszabb képzés és drágább. Ráadásul semmivel sem unalmasabb, mint a nemzetközi tanulmányok (ott is tanulsz jogot), így legalább beszámítják az eltés tanegységeidet, ergo az idődből sem vesz el annyit.
Apa ügyvéd, Anya is elvégezte a jogi egyetemet, csak ő sosem dolgozott.
Nem vennének fel sehova állami támogatottra, szóval marad a költségtérítéses.
Nem veszek fel diákhitelt, nem akarom rögtön adóssággal kezdeni az életemet.
Nem úgy értettem, hogy sehová nem vennének fel.
Hanem erre a két helyre biztos, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!