Ez csak szerintem volt szemétség? Bővebben lent.
Szerintem is szemétség volt tőle!
Te szeretettel vetted neki,nem tehettél róla,hogy letört róla valami.
Nagyon gáz a csaj...
ne költs rá többet és ne is beszélj,foglalkozz vele többet
hülye p*tsa
Szerintem piszok egy viselkedés ez a barátnődtől...
Nekem az egyik barátnőm vett egy fülbevalót karácsonyra és magának is egy ugyan olyat valamint még egy 3. párt egy másik barátnőnknek. Az enyémről lepattant a festék és így elég furcsán nézett ki, de ettől függetlenül még megköszöntem és eltettem és egyáltalán nem éreztem magam rosszul. Kérdezte a barátnőm, hogy kicserélje-e valami másra vagy vegyen-e másikat, de nekem nem kellett másik. :) Amint hazajöttem, körömlakkal befestettem és tök jól néz ki, gyakran hordom. :D Szóval szerintem a szándék a lényeg. És ha nem is tetszik neki, akkor sem az orrod előtt kellene kivágnia a kukába, hanem elmondania, hogy mondjuk vegyél neki újat, de szerintem az már kicsit követelőzős... Persze minden ember másmilyen. :) Én nem költenék többet erre a barátnőre, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!