Rosszul viselkedtem, de úgy érzem, hogy anyukám csak a babát szereti?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves vagyok és nemsokára megszületik a kistesóm. A hétvégén átmentem a barátnőmhöz, átjött másik 2 barátnőnk is és úgy volt, hogy hazamegyek 6-ra, de elmentünk és találkoztunk többiekkel. Mikor hívott anyu kikapcsoltam a telefont, de aztán visszakapcsoltam. Utána hívott anyukám barátja és felvettem, mondták hogy már 1 órája keresnek. Aztán összevesztünk kicsit a telefonban és eljött értem anyu barátja és hazavitt. Otthon eléggé összeveszett velem anya, hogy megbízhatatlan vagyok és már elege van belőlem. IGazából először csináltam ilyet, de jó idő volt és nem volt kedvem hazamenni 6-kor. Egyik barátnőm dohányzik és a ruháim kicsit olyan szagúak lettek, ezért is kiakadt anya és majdnem megpofozott, holott ezerszer elmondtam, hogy én még sosem cigiztem (kínáltak már csomószor, de nincs kedvem hozzá). Azóta nem mehetek sehova. Nem is csinálok semmi rosszat és mégis nagyon veszekszik velem folyton. Azt mondta, hogy nem fog velem foglalkozni, menjek apámhoz. Úgy érzem ezt azért mondja, mert új gyereke lesz és engem már megunt. Mit tegyek?2014. okt. 15. 16:41
31/32 mi a fene válasza:
Ámeneti állapot,türelem. HA MEGLESZ a baba,megnyugszik. SEGITS NEKI, MEG FOG BÉKÜLNI. Azt azért nem kellett volna mondani, hogy menj apádhoz, ilyen kamaszkorú érzékeny lelkű gyereknek.Nem tudom milyen környéken laksz, de óra átállitás előtt 6 óra még nem olyan későn van, de máskor vedd fel, a telót, vagy szólj haza. Én elhiszem, hogy hosszú a szünet, a barátaiddal jobban érzed magad, mégha nagyon szereted is az anyukádat. 60/n
32/32 anonim válasza:
Ennyi alapján nem értem, a baba hogy jön ide. Még ha egész eddig mintagyerek is voltál, én is dühös lettem volna, hogy még egy hívásra sem méltattál, de még az én hívásomat sem válaszra, csak eltűntél. Főleg a terhessége alatt lehetne benned egy kis empátia, hogy legalább ne kelljen futni utánad, hátha hülyeséget csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!