Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akarja odaadni a...

Anyukám nem akarja odaadni a pénzemet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az én pénzem is az ő számláján van, amit diákmunkával megkerestem. Nem akartam külön számlát nyitni, meg még nem is tudtam hogy van külön ilyen junior meg diákszámla. Már akkor is féltem ettől, hogy mi van ha beindul megint , gondol egyet és ne madja oda, beszéltem is vele erről, és még ő volt megsértődve, hogy én hogy feltételezhetek iylet, hogy elveszi a pénzeme. Jó, ennek hallatán belementem. Elég rossz a kapcsolatunk anyámmal, egyik nap durván összevesztünk, és nekem jött, közben elhagyta a fülbevalóját vagy kikaptam miközben lefogtam hogy ne üssön sz*rrá, fogalmam sincs. A lényeg, hogy most aztmondta, hogy az én pénzemből fogja megvenni, mivel az ezüst fülbeevaló volt, és nem találja meg. Vélemények? Nem hiszem hogy én lennék a hibás, hiszen én csak lefogtam, meg nem ütöttem, mégis azt állítja és kürtöli az egész családban. 18 éves lány vagyok, eleve minek jön nekem. Elég indulatos, idegbeteg sajnos, nem igazán tudom kezelni. Segítség!

2014. okt. 9. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha 18 eves vagy es ilyen rossz a kapcsolatotok, akkor a koltozes a megoldas.
2014. okt. 9. 10:27
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Költözz el ha tudsz! A környékbeli zacikban lehet hogy nem ártana megnézni hogy nincs-e beadva a fülbevalója.

Egy nyugodt napján hozd szóba hogy kivennéd a pénzed a számlájáról.

2014. okt. 9. 10:29
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Apukád?

Nézd meg a porszívó porzsákjában. Egy ezüst füli párezer forint.

Amúgy menj el a bankba, csinálj egy számlát, vegyél látleletet ha megüt...

A lehetőségek tárháza vvégtelen.

2014. okt. 9. 10:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Na igen, ez lett volna a következő kérdés, amit kiírok. Nincs hova mennem, én is midnen erőmmel ezen vagyok, ezen kattogok de semmi. Rokonom nincs olyan. Széthullott a családunk. Albérleten gondolkoztam, de azt is miből. diákmunkából nem lehet eltartani magam, anyám meg egy árva fityinget nem fog beleadni, az is fix.
2014. okt. 9. 10:32
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

"vegyél látleletet ha megüt..."

Ja. Aztan jelentsd fel anyadat, mikozben otthon laksz es eltart. Jo otlet.

2014. okt. 9. 10:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Apukám 2 hónapos koromban elhagyott minket, 14 éves koromban jelentkezett, de most egy éve megint eltűnt. Ő még rosszabb.
2014. okt. 9. 10:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Va nszámlám, már kértem de nem akarja utalni a pénzemet, vagy csak nincs ideje, fogalmam sincs.
2014. okt. 9. 10:34
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
18 évesen már nyithatsz önálló számlát egyedül is, fél óra altt megvan, és a többi kereseted mindenképp oda utaltasd! Semeddig nem tart egyet csináltatni.
2014. okt. 9. 10:40
 9/15 csabika1971 ***** válasza:
100%

Annak a pénznek a számláján, ha ő nem akarja oda adni akkor búcsút inthetsz.

Keres kiutat miképpen szabadulhatnál mellőle. A tanuló pénzt már megfizetted, ezentúl minden bevételed a te számládra menjen.

2014. okt. 9. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem nyitsz saját számlát és szólsz be a diákszövetségbe h mostantól a saját számlaszámodra utalják a pénzt, ennyi, akkor senki sem fogja tőled elvenni!
2014. okt. 9. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!