Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akarja odaadni a...

Anyukám nem akarja odaadni a pénzemet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az én pénzem is az ő számláján van, amit diákmunkával megkerestem. Nem akartam külön számlát nyitni, meg még nem is tudtam hogy van külön ilyen junior meg diákszámla. Már akkor is féltem ettől, hogy mi van ha beindul megint , gondol egyet és ne madja oda, beszéltem is vele erről, és még ő volt megsértődve, hogy én hogy feltételezhetek iylet, hogy elveszi a pénzeme. Jó, ennek hallatán belementem. Elég rossz a kapcsolatunk anyámmal, egyik nap durván összevesztünk, és nekem jött, közben elhagyta a fülbevalóját vagy kikaptam miközben lefogtam hogy ne üssön sz*rrá, fogalmam sincs. A lényeg, hogy most aztmondta, hogy az én pénzemből fogja megvenni, mivel az ezüst fülbeevaló volt, és nem találja meg. Vélemények? Nem hiszem hogy én lennék a hibás, hiszen én csak lefogtam, meg nem ütöttem, mégis azt állítja és kürtöli az egész családban. 18 éves lány vagyok, eleve minek jön nekem. Elég indulatos, idegbeteg sajnos, nem igazán tudom kezelni. Segítség!

2014. okt. 9. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Elvenni kkor valoban nem. Am ne tessék azt elfelejteni, hogy amig a szulo eltartja a kereső képes koru gyereket, a kedves gyermek nyugodtan hozzájárulhat a költségekhez - vagy mehet es a sajat lábára állhat.
2014. okt. 9. 12:33
 12/15 csabika1971 ***** válasza:
82%

Az csak egy dolog ha gyerek keresőképes korban van, de ha még iskolába jár. Biztosan nem fogom legombolni róla a rezsi ráeső részét.

Majd ha már dolgozik és saját keresete van, és mégis nálam lakik, akkor már természetes, hogy beszáll a költségekbe. De addig nem.

2014. okt. 9. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Sztem az h elveszik akarata nélkül az egészet nem beleszállás.

Persze ha annyit keres adjon! De mi van ha nem is dolgozik? Akkor el kell tartania. Ő megdolgozik azért h magának vegye a dolgokat, szórakozzon, nem értem az egészet miért kéne odaadni!

2014. okt. 9. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem kell elfelejteni, hogy a gyereket a szülő akarja, vállalja.

Van lehetősége nem vállalni, ha nem kell neki. Innentől feleősséggel tartozik érte, ha igen. A keresőképes kor önmagában nem garantálja, hogy valóban keresőképes az a gyerek. Sokaknak az érettségije is még csak folyamatban van.

2014. okt. 9. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Tanulj és menj tovább tanulni koleszban ,külföldre vagy az ország másik végébe...

anyádtól meg kérj számlát a fülbevalóról és a többit adja át, addig szerezz valami zálogot tőle... és beadhatod a zaciba a cuccát és váltsa ki

de aztán

2014. okt. 10. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!