Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul viselkedtem, de úgy...

Rosszul viselkedtem, de úgy érzem, hogy anyukám csak a babát szereti?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves vagyok és nemsokára megszületik a kistesóm. A hétvégén átmentem a barátnőmhöz, átjött másik 2 barátnőnk is és úgy volt, hogy hazamegyek 6-ra, de elmentünk és találkoztunk többiekkel. Mikor hívott anyu kikapcsoltam a telefont, de aztán visszakapcsoltam. Utána hívott anyukám barátja és felvettem, mondták hogy már 1 órája keresnek. Aztán összevesztünk kicsit a telefonban és eljött értem anyu barátja és hazavitt. Otthon eléggé összeveszett velem anya, hogy megbízhatatlan vagyok és már elege van belőlem. IGazából először csináltam ilyet, de jó idő volt és nem volt kedvem hazamenni 6-kor. Egyik barátnőm dohányzik és a ruháim kicsit olyan szagúak lettek, ezért is kiakadt anya és majdnem megpofozott, holott ezerszer elmondtam, hogy én még sosem cigiztem (kínáltak már csomószor, de nincs kedvem hozzá). Azóta nem mehetek sehova. Nem is csinálok semmi rosszat és mégis nagyon veszekszik velem folyton. Azt mondta, hogy nem fog velem foglalkozni, menjek apámhoz. Úgy érzem ezt azért mondja, mert új gyereke lesz és engem már megunt. Mit tegyek?
2014. okt. 15. 16:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
19%

Sajnálom a helyzetedet.

Semmit nem tudsz tenni, max. elköltözöl apukádhoz, ám kétséges, hogy jobb dolgod lesz-e.

Tudod, vannak szülők, akiknek a nemi szerve és a kanja / luvnyája fontosabb, mint gyermeke.

Ha nagy leszel, megérted.

2014. okt. 15. 16:46
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
14 évesen ekkora butaságot csinálni! Hogy jutott eszedbe lelépni a térképről, miközben ő betegre aggódja magát, hogy épp melyik sarkon fojtottak meg? Alap, hogy felveszed a telefont, és közlöd, jó idő van, szeretnél tovább maradni. Ha ő erre nemet mond, még mindig megteheted, hogy ottmaradsz, és vállalod veszekedést otthon, de mérföldekkel jobb helyzetben vagy, mert a lázadásoddal húzod fel, nem pedig az életedért aggódik! Elhiszem, hogy csalódott benned anyukád, a büntetés pedig teljesen jogos. A helyedben bocsánatot kérnék, és idővel talán újra bízni fog benned. Ne a babára fogd, mert ha éppen nem lenne úton a tesód, akkor is ugyanígy reagálna bármelyik szülő.
2014. okt. 15. 16:49
 3/32 anonim ***** válasza:
69%
Gondold magad anyukád helyébe!Terhesen idegesíted!Azért találták ki azt a rohadt telefont,hogy elérhető legyen az ember!
2014. okt. 15. 16:50
 4/32 anonim ***** válasza:
16%
Pfff én itt vigasztalom, ti meg keményen leoltjátok ezt a szegény kislányt. Nincs nektek szívetek... :D
2014. okt. 15. 16:53
 5/32 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de anyukádnak van igaza.

Én még 20 évesen is fel szoktam hívni (kolis voltam, de gyakran utaztam el más városokba barátokkal), hogy épségben visszaértem a koliba, ne aggódjon. Meg persze szóltam előtte, hogy megyek.

14 évesen örülj hogy hatig kint lehetsz, és hogy csak ennyi volt a büntetés. (Engem apukám már felaprított volna, mint a répát, ha tiniként egy percet is kések)

2014. okt. 15. 16:56
 6/32 anonim ***** válasza:
68%

Szóval szánt szándékkal kinyomtad a telefont, mikor kerestek, halálra rémisztettél egy terhes nőt, aki aggódott érted, és még ő a hibás, meg a baba?

Szállj magadba!

Ezt a viselkedést 10 év múlva kb. nagyon fogod szégyellni.

A büntetést meg megérdemled.

2014. okt. 15. 16:56
 7/32 anonim ***** válasza:
76%
BDSRSTNT! Ez nem vigasztalás amit te csinálsz, hanem a kérdező anyját lehordod mindennek. Egyébként nincs igazad. A kérdező hülyeséget csinált, megérdemli a büntetést, függetlenül attól, hogy az anyukája gyereket vár-e vagy sem.
2014. okt. 15. 16:57
 8/32 anonim ***** válasza:
74%

#3, gondolj bele, 20 meg 30 éve még nem volt elektromos póráz, oszt mégis önállósultak valahogy a gyerekek is, meg ezt túlélték valahogy a szülők is...

Kérdező, valóban nem kellett volna kikapcsolni azt a mobilt, banyek, hanem inkább felvenni, és elmondani, hogy jól érzitek magatokat, te még maradnál mondjuk 8-ig, és kész. (ha már van ez az istenverte mobil, legalább haszon is legyen belőle a fiatalságnak, ne csak ellenőrzési lehetőség)

És hát igen, a terhes nők már csak ilyenek, minden hülyeségen képesek túlpörögni, a hormonok teszik. Ezt túl kell élni, természetes jelenség, szó sincs arról, hogy ettől téged kevésbé szeretne.

2014. okt. 15. 16:58
 9/32 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem. Az a baj, hogy régen anyu a barátaimmal is kedves volt, ha átjöttek, most meg mindig érezteti velük hogy útban vannak. Ezért sem hívok már át senkit. Mindig kiabál velem és nem visz el sehova.
2014. okt. 15. 17:00
 10/32 anonim ***** válasza:
45%

Hát ne haragudj, magadnak csináltad a feszkót, idegesíted a terhes anyád, és még te állsz neki sajnáltatni magad? én is anyuka vagyok, átérzem anyukád helyzetét, ha az én lányom csinálta volna ezt akkor kapott volna jó nagy fülest, és a minimum hogy sehova nem mehet 2 hétig....

Igen, valószínűleg anyukád most csak szinte kizárólag a baba érdekli és a szülés, de azért lehetnél megértőbb is. Segítened kell otthon, hogy ő majd tudjon szoptatni, és pihenni. Ha rendszeressé válik ez a viselkedésed, anyukád halálra idegesíti magát, elmegy a teje, nem tud szoptatni. Pár hónap csak, a babákkal olyan jót lehet játszani mikor már kb. fél évesek, TÜRELEM :D

2014. okt. 15. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!