Rosszul viselkedtem, de úgy érzem, hogy anyukám csak a babát szereti?
Sajnálom a helyzetedet.
Semmit nem tudsz tenni, max. elköltözöl apukádhoz, ám kétséges, hogy jobb dolgod lesz-e.
Tudod, vannak szülők, akiknek a nemi szerve és a kanja / luvnyája fontosabb, mint gyermeke.
Ha nagy leszel, megérted.
Ne haragudj, de anyukádnak van igaza.
Én még 20 évesen is fel szoktam hívni (kolis voltam, de gyakran utaztam el más városokba barátokkal), hogy épségben visszaértem a koliba, ne aggódjon. Meg persze szóltam előtte, hogy megyek.
14 évesen örülj hogy hatig kint lehetsz, és hogy csak ennyi volt a büntetés. (Engem apukám már felaprított volna, mint a répát, ha tiniként egy percet is kések)
Szóval szánt szándékkal kinyomtad a telefont, mikor kerestek, halálra rémisztettél egy terhes nőt, aki aggódott érted, és még ő a hibás, meg a baba?
Szállj magadba!
Ezt a viselkedést 10 év múlva kb. nagyon fogod szégyellni.
A büntetést meg megérdemled.
#3, gondolj bele, 20 meg 30 éve még nem volt elektromos póráz, oszt mégis önállósultak valahogy a gyerekek is, meg ezt túlélték valahogy a szülők is...
Kérdező, valóban nem kellett volna kikapcsolni azt a mobilt, banyek, hanem inkább felvenni, és elmondani, hogy jól érzitek magatokat, te még maradnál mondjuk 8-ig, és kész. (ha már van ez az istenverte mobil, legalább haszon is legyen belőle a fiatalságnak, ne csak ellenőrzési lehetőség)
És hát igen, a terhes nők már csak ilyenek, minden hülyeségen képesek túlpörögni, a hormonok teszik. Ezt túl kell élni, természetes jelenség, szó sincs arról, hogy ettől téged kevésbé szeretne.
Hát ne haragudj, magadnak csináltad a feszkót, idegesíted a terhes anyád, és még te állsz neki sajnáltatni magad? én is anyuka vagyok, átérzem anyukád helyzetét, ha az én lányom csinálta volna ezt akkor kapott volna jó nagy fülest, és a minimum hogy sehova nem mehet 2 hétig....
Igen, valószínűleg anyukád most csak szinte kizárólag a baba érdekli és a szülés, de azért lehetnél megértőbb is. Segítened kell otthon, hogy ő majd tudjon szoptatni, és pihenni. Ha rendszeressé válik ez a viselkedésed, anyukád halálra idegesíti magát, elmegy a teje, nem tud szoptatni. Pár hónap csak, a babákkal olyan jót lehet játszani mikor már kb. fél évesek, TÜRELEM :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!