Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valami problémám van miért...

Ha valami problémám van miért mindig anyukám miatt kezdtek el sírni?

Figyelt kérdés

Alig fél éve halt meg az anyukám,hosszan tartó betegség után, és ha valami komolyabb problémám van (szerelmi,iskolai,itthoni) akkor először a problémám gondolkozok majd ha már úgy érzem,hogy sírnom kell akkor anyukámra gondolok és onnantól kezdve csak rá, elfelejtem a problémát és csak azért sírok mert láttam szenvedni és eszembe jutnak az utolsó napok, és úgy érzem,hogy nem voltam végig mellette.

Illetve az is hiányzik,hogy mit mondana, de vajon miért van az,hogy mindig rá gondolok bármi bajom van?

2014. okt. 13. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy elveszítetted. :( Részvétem. A legtöbben az anyukánkhoz kötődünk a legszorosabban, én is az ő nevét kiáltom, ha baj van, akkor is, ha nincs a közelben. De mástól is hallottam már, szóval szerintem ez természetes. :)
2014. okt. 13. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert ha valami baj van, akkor neki akarnad elmondani, de nincs tobbe, es ez a fajdalom elnyomja azt az aprobb bajt ami elszomoritott.. teljesen normalis, nagyon sok erot es kitartast kivanok neked, ezt csak az ido fogja megkonnyiteni egyszer! Reszvetem!:(
2014. okt. 13. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a gyászmunka része. Most még teljesen természetes, de egy idő után majd kevesebbet fogsz sírdogálni. Még alig fél év telt el, nagyon friss a trauma. Felkereshetnél egy pszichológust, aki tudna neked segíteni a gyászod feldolgozásában. Őszinte részvétem!
2014. okt. 13. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Azt gondolom, amit az előttem szólók.

2014. okt. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!