Segitséget szeretnék kérni?! Olyan problemam van hogy masfel év utan szakitottam a párommal (együtt laktunk),8 éves kisfiu és Hyperaktiv! Anyuka lelépett 5 éves kora ota a párom egyedül neveli!
Jól tetted, hogy szakítottál. Nem azért, mert beteg a kisfiú, hanem emiatt:"a párom meg nem várhatta el hogy én ugy viselkedjeka fiuval mintha a sajátom lenne".
Én megértem, hogy így érzel, én sem szeretném más gyerekét nevelni, de aki belemegy egy ilyen kapcsolatba annak igenis úgy kellene szeretni azt a gyereket, mintha a sajátja lenne.
Nos, az ADHD szinten tartható. Az en rokonom 19 eves, gyogyszert szed.
Az apja is, o is jobbat érdemel nalad. Jol tetted, hogy nem folytattad a kapcsolatot.
Azért ne a gyereket hibáztasd, mert ti, felnőttek, nem tudtok megoldani 1-2 problémát. A ti hibátok, nem a gyereké, hogy szét mentetek.
Nem a gyereknek kell változni, hanem nektek. El lehet menni a védőnőhöz, a nevelési tanácsadóba, a családsegítőbe, hogy segítsenek összeszokni, illetve, hogy ti is tudjátok, hogy mi a teendő, hogyan kell kezelni a gyereket egy ilyen szituban.
amúgy meg persze, hogy nem kedves, hiszen elvesztette az anyját, és helyette kapott egy idegen nőt, aki az anyját próbálja meg helyettesíteni. Türelem kell neki, szeretet és megértés.
Mindent meg lehet oldani... Ha akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!