Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitséget szeretnék kérni?!...

Segitséget szeretnék kérni?! Olyan problemam van hogy masfel év utan szakitottam a párommal (együtt laktunk),8 éves kisfiu és Hyperaktiv! Anyuka lelépett 5 éves kora ota a párom egyedül neveli!

Figyelt kérdés
Nagyon rossz mert a gyerek tette tönkre a kapcsolatunkat, a párom mondogatta hogy ö olyan partnert keres aki tud neki segiteni, én probáltam de sajnos itt nem csak Hyperaktivitasrol van szo hanem Psziches betegségröl is, ugyanis a kisfiunak hiányzik még mindig az anyukája, de azt a párom meg nem várhatta el hogy én ugy viselkedjeka fiuval mintha a sajátom lenne, nekem amugy nincs gyermekem, és ez is probláma volt hogy szerettem volna és a párom mindig mondta a kisfiu sok stress, a lakásunk kicsi stb. kérdésem csak az hogy szerintetek egy ilyen kisfiu megváltozik, vagy inkább jol tettem hogy nem folytattam tovább ezt a kapcsolatot? Több barátnöm mondta ennek nincs jövöje egy ADHS gyermeket nagyon nehéz nevelni, és aza baj hogy a kisfiu olykor nem éppen kedves sem az apjával sem velem...Köszi elöre is a válaszokat.. :)
2014. jún. 14. 08:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Unatkozott, ennyi. Nincs hasonló korú társasága az is baj. Belegondolok én is 8 évesen én is inkább nintendóztam volna, mint apámmal aki sz@rik rám (heti1x fogmosás, gatyacsere és társai minősítik párodat és hogy mennyit foglalkozhat a gyerekével, semmi rendszer az életükbe ezek szerint) szóval inkább játszottam volna a gépen minthogy egy ilyen apával meg a nőjével (még nevelőanyának se nevezlek, mert nem akarod az anyját pótolni) szóval egy ilyen nővel dögöljek az 50 fokban, tök izgi...
2014. jún. 14. 10:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát ez éppen igy nem igaz mert amikor a kisfiu velem volt kettesben akkor teljesen más volt velem szofogado, és láttam boldog, és amint megjelent az apja teljesen más lett... és azt meg ne várja el hogy 24 orában foglalkozzunk vele sajna ö nem tud egyedül játszani, pl számitogépezett és azt akarta hogy ott maradjak vele és nézzem amit lödözget.... mondtam neki hogy gyere játszunk mást és jött és játszottunk... de ezt mindig nem tudtam vele csinálni mert ugye háztartást is kell vezetni...
2014. jún. 14. 10:21
 13/20 A kérdező kommentje:
És igen sajna semmi rendszer az életükben és egy igyen Hiperaktiv gyereknek még fontosabb este 23 orakkor alszik el minden nap másnap meg iskola, az osztálybol már nem egyszer kiküldték mert felált az orán és mászkált, meg volthogy elaludt!
2014. jún. 14. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a párod pont erre gondolt, hogy fogmosás és hasonlók. Este be kell vonni, együtt csinálni, este a szennyesbe rakni a koszos alsót és reggel tisztát adni neki. Az utolsó kommented szerint eljön a gép elől, ha játszanak vele, hát egy nyaralás ahol gyerek van, nem arról szól, hogy szülők napoznak, hanem, hogy a gyerekkel foglalkoznak. Szerintem te nem vagy alkalmas még egy egészséges gyerek nevelésére sem, ami nem gond, csak akkor keress olyan párt, ahol nincs gyerek.
2014. jún. 14. 10:38
 15/20 A kérdező kommentje:
De a párom sem mosott fogat...és ö is heti egyszer cserélte az alsonadrágját.. és két naponta fürdött ha mondta a kisfiunak gyere fürdeni akkor mit mondott ma nincs kedvem minek minden nap fürdeni, a lakás katasztorga volt én meg a párom raktunk rendest, és ezt is mondtam neki hogy ez a fia szobája ö pakoljon el maga után erre mi volt a válasz egy Hiperaktiv gyerek beteg és erre nem képes....és Egyiptomba nem csak napoztunk vettünk vizipisztolyt direkt hogy valamivel játszunk, meg direkt olyan hotelt béreltünk ahol csuszda van, és egszer sem probálta ki mert azt mondta a viz hideg...
2014. jún. 14. 10:54
 16/20 A kérdező kommentje:

Tehát neki semmihez nem volt kedve az utobbi idöben csak a gépezés, pl közösen fagyizni sem mentünk el inkább a párom odaadta neki a vezetékes telefont a számitogép mellé tette és felhivtuk miközben mi fagyizni voltunk...egyedül hagytuk otthon és inkbb vittük neki haza a fagyit...de igy sosem fogja megtanulni ezeket a dolgokat mi csak azt csináltuk amihez neki kedve volt, amit mi szerettünk volna a párom mindig a könyneb utat válaszotta, és ha mondtam neki mi volt a válasz, persze mert te midnent jobban tudsz...

én voltam babysitter 2 évig egy családnál ez 3éve volt a kisgyerek azota is emleget tehát igen én csak övele nem birtam azt kell hogy mondjam...

2014. jún. 14. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ez mint a párod hibája elsősorban, másodsorban a tied. És te ennek a férfinek akartál gyereket szülni, a tiedet is ugyanígy lesz(a)rná, nem nevelné. Mi az hogy egy 8 éves gyerek ezt vagy azt nem akar. Már ezzel el van rontva az egész, ha ti mentek fagyizni ha van kedve ha nincs emelje fel a hátsóját és menjen nem kívánság műsor. Ki is lehet azt a gépet kapcsolni, eltenni jó mélyen a bőrönd aljába de ameddig az ti ezt hagyjátok neki vessetek magatokra. Hiába takarózol azzal, hogy de a párod ezt vagy azt engedi meg ha 1,5 éve együtt laktatok neked is annyi beleszólásod van a gyerek dolgaiba mint párodnak, de neked is könnyebb út tojni a gyerek fejére, hagyni hogy gépezzen egész nap aztán ha meg nem fogad szót akkor ilyen meg olyan gonosz... én is van hogy leülök a gyerekkel ps-ezni, van hogy az apja játékával játszik akkor én is lövöldözök vele, de nem egész nap ps-ezünk hanem csomó mást azon kívül. Segíyt a háztartásban, mondom neki hogy söprögessen fel míg én beteszem a szennyest és még sorolhatnám és nincs olyan hogy nem csinálja meg, mert tudja hogy akkor én is figyelmen kívül hagyom azt hogy ő mit akar, eszébe nem jut nemet mondani...
2014. jún. 14. 12:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt nem értem én beleszoltam nem engedtem kikapcsolatam a gépet és mondtam ezt most már elég kicsit sokat ül a gép elött, erre a gyerek sirva fakadt hogy én miylen gonosz vagyok, az volt a baj hoyg a párom nem támogatott ezekbe adolgokba ö azt hitte amit ö csinál az a tökéletes, és azt mondta hogy persze te mindent mindig jobban tudsz.... ezekbe nem illetünk össze az ö gyereknevelési felfogása teljesen más volt mint az enyém, és azt mondta hogy azt ne vérjam el hogy a ygereket távirányitoval kikapcsolja, éshogy egy gyerek nem tud egyik naprola másikra megváltozni ami igaz is, de akkor fokozatossan elkezdeni nevelni és rendszert vinni az életében...
2014. jún. 14. 12:43
 19/20 A kérdező kommentje:
ja és a párom azt akarta abban értsek egyet amit ö csinál mármint abban a gyereknevelésben...hogy legyek ebbe társ..de én meg nem ilyen vagyok
2014. jún. 14. 12:49
 20/20 A kérdező kommentje:
És ö mindent megkap tehát a kisfiu elvárja hogy az apja mindent megvegyen neki ilyen legot olyan legot, de ö nem tesz érte semmit...tehát ska az van amit ö akr a párom meg ugrál is neki, pl szomjas mondja apa hozzál inni apja megy és hoz, ezt is én mondtama páromnak van a gyereknek lba kitud menni ö is a konyhába egy ideig csinélja a párom hogy mondja a gyerknek van lábad menj ki de másnap már minden megy ujra tehát az apja ugrik neki....és szenved a párom is nincs egy nyugodt perce sem...
2014. jún. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!