Rosszul viselkedtem, de úgy érzem, hogy anyukám csak a babát szereti?
Ha nem szeretne, akkor már rég apukádnál laknál.
Szeret, csak most legkisebb gondja is nagyobb, minthogy a kamaszkori lázadásod tűrje.
Anyukád biztos nagyon aggódott érted, azért lett mérges, mert nem vetted fel a telefont. Velem is volt már ilyen, persze én nem értettem, hogy ez miért olyan nagy baj, de, ha szeretsz valakit akkor ez vele jár. De ez fordítva is így van. Anyukám este nyolcig szokott dolgozni és, amikor még háromnegyed kilenckor nincs otthon akkor már hívom, hogy hol van és hogy miért nem jött még. :)
15/l
Van szívünk és gyermekünk is! Képzeld el, hogy anyukád mindig hazaér időben, majd egyszer nem. Maj egyszer majdnem sikerül felhívnod, utána elérhetetlen lesz telefonon is. Mire gondolsz? Arra, hogy baja esett, vagy arra, hogy marha jól érzi magát? Te még csak nem is vagy terhes, ráadásul anyukád tényleg jobban tud magára vigyázni! Ez felelőtlenség volt tőled!
Egy germek aki egyedül nő fel, mindig középpontban marad a családban! Ha kistesó születik, meg kell osztani a figyelmet, törődést, csak a szeretetet nem! Egyformán fognak a szülők szeretni benneteket, de ti úgy érzitek, hogy csak fele annyi idő jut rátok. Sokszor a korkülömbség miatt, még annyi sem!
Tudomásul kell venned - főleg, ha elég nagynak érzed magad -, hogy ez kötelezettségekkel is jár! Például, ha megígérek valamit, betartom! Nem úgy működik, ahogy gondolod, hogy csak akkor vagy felnőtt, ha döntened kell és csak akkor vagy gyerek, ha rosszalkodhatsz büntetlenül...
ÓÓ ne izgulj kár volt írnod h terhes mert így mindenkit csak az érdekel, az senkit h téged meg lesz@r. Hát nem melyik ilyen szép válaszoló gondolta volna 14 évesen mikor csak veszekedett vele az anyja h szereti. Te se csináltál szép dolgot de tőle se szép h nem foglalkozik veled mert terhes, a terhesség semmire se jó kifogás.
Még jó h mínuszba nem lehet pontozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!