Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én anyukám ilyen?

Csak az én anyukám ilyen?

Figyelt kérdés
Több problémám van anyukámmal, ami miatt rendszeresen össze is kapunk, és már nem tudom mit tegyek! Az első, nem tud kopogni, még ha a fürdőszobában vagyok akkor sem, és hát akadtak már kínos szituációk, már számtalanszor kértem, hogy kopogjon, ha zárva van az ajtóm, de nem csak beront, hogy mért zárkózom így be. A másik akármit is csinálok tanulok gépezek, odajön, és kezdi:" mit csinálsz, mit olvasol, már megint mit nézel" és stb. Minden lépésemről tudni akar. Akkor ha venni akarok magamnak bármit: parfüm, kozmetikai szer, dísztárgy, és véletlenül megemlítem neki, hogy éppen erre gyűjtök, akkor elmegy másnap megveszi, természetesen magának, és az orrom alá dugja, hogy: " jaj te is ilyet szerettél volna?" Most elmentem diákmunkára, és már rögtön kérdezi, mire kell majd a pénz? ha megpróbálok vele erről beszélni csak felhúzza az orrát, és durcizik, mint egy kisbaba, fél óra múlva mintha semmi sem történt volna ugyanazt csinálja. Csak az én anyukám csinálja ezt velem? Hogyan lehet ezen felülkerekedni?
2014. okt. 13. 13:52
 1/5 manó1235 ***** válasza:
hány éves vagy? mond meg hogy hagyjon neked személyes teret mert kínosan érzed magad ha benyit rád a fürdőszobában, sztem még mindig a kicsi lánykájának tart ezért követi figyelemmel minden lépésed. Am meg a diákmunkával magadnak keresed a pénzt, szval annyira ne szóljon bele hogy mire költöd. És ne mond meg neki mit szeretnél venni és akkor nem foga az orrod alá dörgölni ha megveszi magának :D
2014. okt. 13. 13:58
 2/5 anonim válasza:
Megkèrdeznèm, hány éves vagy és hány éves anyukád? Mert talán ha fiatalon lett szülő, lehet akár ez is a probléma. És minden rossz indulat nélkül de én ebből azt veszem észre hogy egyedül nevel téged. De ne haragudj ha nem így van de erre még kíváncsi lennék.
2014. okt. 13. 13:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 17 éves vagyok ő pedig 47 éves. Nem egyedül nevel, viszont apa nem foglalkozik semmivel, úgymond anya hordja itthon a nadrágot. Ha nem mondom meg mit akarok venni, akkor amit megveszek abból vesz ő is magának egyet. Ez viszont akkor tud igazán röhejes lenni, ha én például veszek egy hajbalzsamot (hosszú hajam van) és ő is vesz egyet, neki rövid van, és olyat vesz ami neki nem jó így ott porosodik a szekrényen, de én nem nyúlhatok a cuccaihoz, viszont ő azonnal kipróbálja, ha veszek valamit.
2014. okt. 13. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Az ajtókat zárd be (KULCCSAL), akkor nem tud bejönni.

2. NE MONDD EL, hogy mit akarsz venni, akkor nem tudja elötted magának megvenni.

3. Ha olyat vett, amit te is szeretnél, akkor vedd meg magadnak, amiatt, hogy neki is olyan van, még te is használhatod.

2014. okt. 13. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Anyukád irigy, nincsenek önálló gondolatai, igényei - olyanok amik fiatalosak lennének pedig erre van igénye. Pl szeretné magát meglepni valami kis csajos cuccal de nem tudja mi legyen, megkérdez téged mire gyűjtesz és ha azt mondod köves gyűrűre abból azt szűri le hogy az most nagyon trendi lehet, és neki kell egy olyan, téged meg egyen meg a sárga irigység.

-ajtót kulcsra zárni

-ha kérdi mire gyűjtesz mondd azt hogy lóra vagy beszélő papagájra :)

2014. okt. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!