Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg vert a fiam mit tegyek?

Meg vert a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is a verés fájt ,hanem amit tett.48 éves vagyok és 13 éve le vagyok százalékolva,beteg vagyok.A 25 éves nagydarab gyerekem nekem jött ,meg ütött ,csavargatta a kezem.Ezt mind azért ,mert szóltam neki,hogy fürödjön meg, mert szagos és vegyen tiszta pólót fel.

Munkanélküli lett én fizetem az ő dolgait.

Ami nagyon fáj,hogy soha egy ujjal nem bántottam kicsi korában.2 fiam van ő volt a kedvencem.Ha ezt meg tudja a bátyja aki 30 éves nem tudom mit tesz.

Már odáig elkeseredtem,hogy öngyilkossági gondolatom van.

Nem elég ,hogy betegen ellátom ,járok takarítani,mert ő neki most nincs munka amit szívesen csinál,akkor még képes megütni :(

Alig tudom a sírást lenyelni. Semmi megbánás nincs benne.

Mit tegyek?

(A lakást a nevére írattam 2/3 részben én meg tartottam 1/3 részt.)

2014. okt. 14. 12:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
28-as :D már így is sokan vagyunk!
2014. okt. 15. 05:46
 32/34 anonim ***** válasza:
67%
Emiatt a gyerek miatt gondolkodsz öngyilkosságon? Miért? Szerelmes vagy bele? Most komolyan. Rakd ki a szűrét, és éld a saját életed.
2014. okt. 15. 10:16
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
18 éves fiú vagyok! HA VALAHA ILYET TENNÉK AZ ANYÁMMAL, OTT HELYBEN ÖLJENEK MEG, DE ELŐTTE HURCOLJANAK KÖRBE ÉS RUGDOSSANAK MEG AZ EMBEREK AZ UTCÁN! FELHÁBORÍTÓ! Undorító alak! Az ilyeneket akik egyszer is bántanak egy nőt, nem hogy a tulajdon édesanyjukat már nem tekintem embernek többé! Anyám nem szokott felpofozni (NINCS IS RÁ OKA!!!), de ha meg is tenné kulturáltan, vagy esetleg nagyon maximum ingerülten megkérném hogy többé ne tegye! Te én biz isten nem bírnék megütni egy nőt soha!
2014. okt. 16. 23:49
 34/34 anonim ***** válasza:
52%
Valamit elrontottatok a gyereketekkel. Az apja is ilyen agresszív? Erről ti tehettek, hogy ilyen durva módon kivételeztetek.
2018. dec. 11. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!