Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam hazahozott egy majdnem...

A fiam hazahozott egy majdnem velem egyidős nőt! Hogyan kéne viszonyulnom hozzá?

Figyelt kérdés
Fiam 18 éves, nagyon érett, okos, mindig is érettebb volt testileg és agyilag is a többieknél, csakhogy tegnap bemutatta nekem az új barátnőjét. A nő majdnem annyi idős mint én, de ezt a fiam nem mondta előre, és félek nagyon rosszul reagáltam, mert alig beszéltem pár szót a nővel. Nem tudom hogyan gondolták a dolgot, és hogy hogyan kéne hozzáállnom. Kedves nő, de képtelen vagyok elfogadni, és ahogy viselkedett, nem igazán tudom sem magammal egyidősként, sem a fiammal egyidősként kezelni. Ti hogyan kezelnétek ezt a nagyon fura dolgot?
2014. szept. 12. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Ne csodálkozz rajta. Én is tőlem idősebb nőkkel ismerkedek. Pedig már 26 éves vagyok, de a velem egykorú lányok még mindig éretlenek. Felszínesek, felelőtlenek stb.

Ez a generációm (és a fiatalabb generáció) főbb problémája.

Nem tudom hogy a fiadon kívül ismersz-e még ebből a korosztályból lányokat, de ha igen, akkor érted miről beszélek.

2014. szept. 12. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

Az én példám csak hasonló lesz a tiédhez. 24 éves (lány) vagyok, a párom 40 éves. A szüleim sosem fogadták el, és nem is fogják. Macerás történet, lelkiekben kivagyok, összezuhanva, stb épp emiatt.

Ha szereted a fiad, ha azt akarod, hogy boldog legyen, próbáld meg elfogadni. Aztán vagy megkedveled a nőt, mert látni fogod rajta, hogy szereti a fiadat és boldogok együtt, vagy nem, de lehet, hogy hosszú távon nem is fog működni. Ha ellenzed, csak magad ellen fordítod a fiad.

2014. szept. 12. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Sehogyan sem. Minél jobban harcolsz, tiltod, annál erősebben fog ragaszkodni hozzá. Ha viszont hagyod, hogy a fiad kiforrja magát, és leváljon rólad (a veled egyidős nő azt jelenti, hogy nagyon erős az anyaprobléma nála), akkor előbb-utóbb a hasonló korúakhoz fog fordulni.
2014. szept. 12. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
18 éves,szinte gyerek.A nőt nem értem miért kell neki egy kiscsoportos.Én hagynám szegény gyerek "had gyakoroljon".A lakásomba biztos nem hozhatná,és marhára bíznék benne fel nő.Papolhatnak szerelem igy meg úgy,találja meg mindegyik a korosztályát.Itt is van egy túlkoros nő egy suttyó fiúkával.Fiatalabb lehet az"anyósnál"talán 2évvel.Röhögnöm kell mikor úgy köszön "ányosnak"csókolom":)Szerintem egyik sem komplett se a fiúka se a vén barátnője.
2014. szept. 12. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

Azt írod, kedves a nő, szóval nem értem, mi is a problémád?!

A szerelem pedig nem matek. Ha szeretik egymást, örülj neki!

2014. szept. 12. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
22%

17:54 szerintem meg Te nem vagy komplett...

Amúgy meg az életkor csak egy számadat.

2014. szept. 12. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
konkrétan hány éves a nő?
2014. szept. 12. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
hú, de ganajok vagytok. lepontoztok, mert nem durva és elítélő választ írtam...első voltam!
2014. szept. 14. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
az első én voltam. LOL... nem jött össze.
2014. szept. 14. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Felesleges volt kiirni ilyen tr0ll kerdes foleg hogy kamu!!!!!!
2014. szept. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!