Fiam tegnap ért haza egy fesztiválról. Ma kiakartam mosni a ruháit, amikor a farmerja zsebében találtam valamit. Egy pár óvszert. Az egyik fele bontatlan volt a másik viszont már üres. Akkor ezt úgy kell értenem, hogy a gyerekem szexuális kapcsolatot létesített valakivel, egy idegennel a fesztiválon?? Mert barátnője nincs, a barátaival ment el. Én úgy tudtam, még nem él nemi életet, ha volt barátnője és itt aludt, soha nem hallottam furcsa zajokat a szoba felől, pedig volt olyan, hogy hallgatóztam is. Teljesen fel vagyok háborodva, hogy tehette ezt? Én rontottam el valamit?
Tagadta a dolgot? Mondta, hogy nem fog ilyet csinálni? Ha nem nem vert át, csak eltitkolta a dolgot/ nem kürtölte világgá.
2012. júl. 17. 19:35
4/32 A kérdező kommentje:
18 és Balatonon volt, Zamárdiban azt hiszem.
2012. júl. 17. 19:35
5/32 anonim válasza:
szerintem egy kicsit túl is reagálod hiszen őt nem kérded számon és nem tagadod le semmit ... a másik meg ez az hogy te tényleg hallgatóztál ... és lehet h van barátnője csak azért nem mondja el h barátnője van mert az anya egy hülye
2012. júl. 17. 19:36
6/32 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit, normális ez a fiataloknál. Könnyen lehet, hogy az előző barátnőivel is lefeküdt, nem feltétlenül olyan hangos az, mi is tudjuk viszonylag hangtalanul csinálni a barátommal. A fiúk amúgy sem szokták közölni az anyukájukkal, mikor vesztik el a szüzességüket.
Nem tudsz vele mit csinálni, annak viszont örülj, hogy használt óvszert.
A bátyámnak 18-19 évesen volt egy-két egyéjszakás kalandja, egyszer (19 évesen) a barátai szerint kikezdett egy 36 éves nővel is, bár vele elvileg a konkrét szexig nem jutottak el. Most 29 éves a bátyám, 6 éve felesége van (9 éve vannak kapcsolatban), és van egy 2 éves kisfiuk. Nagyon jó férj, nagyon jó apa. Szóval nem kell akkora tragédiát belelátni ebbe.
2012. júl. 17. 19:37
7/32 anonim válasza:
Hallgatózol, mikor nála van a barátnője.... elég gerinctelen dolog. Nem csodálkoznék, ha ezek után titkolózna előtted. (Ne gondold hü.lyének, neki is feltűnik, ha hallgatózol.)
Egyébként lehet, hogy van barátnője, vagy ott jött össze egy régi ismerősével, vagy esetleg nem is az övé az óvszer, csak nála maradt. 18 éves, ne csodálkozz ilyenen.
2012. júl. 17. 19:39
8/32 anonim válasza:
18 éves, szerintem azért ez annyira nem nagy tragédia már. Ha 15-16 lenne még megérteném. Hallgatózni meg elég gonosz dolog szerintem szülőként... 18/L
2012. júl. 17. 19:40
9/32 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit. Akkor rontottad volna el, hogyha nem óvszerrel szexszelt volna :) 18évesen már érett ehhez :) Beszéld meg vele, hogyha akarod, de ne fújd fel. Védekezett és ez a lényeg!
2012. júl. 17. 19:40
10/32 anonim válasza:
18 éves. Szerintem a világ legtermészetesebb dolga hogy ezt csinálja. Mármint nyilván ha nincs barátnője akkor valami egy éjszakás kaland volt de ha használt óvszert akkor szerintem nincs ezzel semmi gond. Jól érezte magát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!