Fiam engedély nélkül eljött a suliból, a 2. óra után, én pedig visszazavartam. Jogosan van lelkiismeret furdalásom emiatt?
Izé, a gyerekednek iskolában a helyen. Nem véletlenül. Mégis mit kellett volna tenned? Megdicsérni, hogy jól van, kisfiam, jól tetted, h ma csak két órát voltál suliban, gyere szépen, ülj le inkább a tv elé, készítek mindjárt valami finomat?!
Amúgy azzal, h visszazavartad, ne légy biztos benne, h vissza is ment, és nem csak a közeli parkig jutott el.
A fiadnak nem kellett volna csak úgy szó nélkül eljönnie. Megérti az ember, hogy felidegeítette az osztálytársa. Jó , ott hagyja aztán utána lenyugszik.
Szerintem mindenképp beszélgessetek el nyugodt körülmények között, hogy máskor ne csináljon ilyet.
Írtad, hogy sok baj van a fiaddal. De NE tilsd! Csak rosszabb lesz utána mert hazudni fog, megszegi a szabályt, ellóg. Inkább vont be házimunkába vagy bármi, de tiltással csak épp az ellenkezőjét éri el az ember. A gyerek akkor csak még jobban lázadni fog.
Egyébként hány éves a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!