2 vagy több kisgyerekes anyukák! Nektek is folyton lelkiismeret-furdalásotok van, mert egyik gyerekre sincs elég időtök?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
az 1-es és 16 os válaszok az enyémeim.
nekem mondjuk 3 van, és folyton úgy érzem külön külön egyikre se jut elég időm.
itt vagyok...:)
és még az elején. 3 éves nagyon anyás kisfiú, aki megszokta, hogy rengeteget törődök vele, és egy 1 hónapos áldott jó kislány anyukája vagyok, és úgy érzem kéne még belőlem legalább 3.:)
a kisfiam imádja a hugiját, de érezhetően bánatos, amiért osztódik a figyelem, én meg úgy érzem szétszakadok. Próbálok kettesben töltőtt időt csempészni a napokba, de ha apa nincs itthon lehetetlen. Mikor a kicsi alszik, a naggyal foglalkozom, így meg a házimunka tolódik.
Remélem beáll a rend hamarosan, és megnyugszik a fiam is.
Nekem szerencsém van, mert a kiscsajszim 2x kel éjszaka, és általában alszik is tovább, bár az etetés jó 40 perc.
nappal is nyugis baba. Ha hamar átalussza az éjszakát én se leszek ilyen zombi remélhetőleg.:/
kitartás neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!