Miért vert át a fiam?
18 évesen meglepődnék, ha nem szexelne.
AZ meg, hogy nem köti az orrodra, teljesen természetes, és még véletlenül sem számít átverésnek.
Ezzel az erővel te is elmondhatnád neki mindig, ha szexelsz, de ez egy felnőtt ember magánügye. Az ő magánügye. Miért rontottál volna el valamit? Egészséges felnőtt férfi a fiad, kár kémkedéssel elveszítened a bizalmát.
Nem is értem, min vagy felháborodva, de van egy olyan sanda gyanú,m, hogy nem a ténnyel van a problémád, hanem azzal, hogy nem avatott be téged. De hidd el, az is teljesen természetes, hiszen nem a haverja vagy, hanem az anyja.
Amúgy hagy kérdezzem már meg, milyen furcsa zajokat akartál hallani? Nyilván csendben csinálták, ha te is a lakásban tartózkodtál, pláne, hogy hajlamos is vagy a hallgatózásra. Szerintem fejezd be az indokolatlan hisztit, és fogadd el a tényt, hogy felnőtt lett a fiacskádból.
szerintem túl reagálod!
inkább örülj annak ,hogy óvszert használ!
legközelebb amikor beszélsz vele,csak add neki vissza az óvszert és mond meg neki,hogy adsz rá pénzt ,ha esetleg elfogyna!
igy látni fogja ő is,hogy nyugodtan beszélhet veled ,nem kell feszengenie elötted!!
Jézus.
Szerintem nagyon elronthattál valamit...
Komolyan, 18 éves, azt csinál amit akar, és csinálja is, fiatal még.
???? 18 évesen az ember had cselekedjen már úgy,ahogy jónak látja.Ezt most komolyan kérdezted,hogy elrontottál-e vmit???És az jobb volna,ha 30 évesen ülne egész nap a sz.gép előtt és nem érdekelné a külvilág,pláne nem a csajok?
Lehet pont a te hozzáállásod miatt nem avat be az élete részleteibe.Az,hogy már hallgatózol,ha nálatok alszik a barátnője...hát nem lep meg a fiad viselkedése.Legyél kicsit rugalmasabb,nem egy brazil szappanoperában élünk és a világ felgyorsult.Egyébként meg szerintem örülhetnél,mert a fiad felelősségteljes,hiszen védekezik.Ennél nem is kell több bizonyíték arra,hogy FELNŐTT!!!
"Zamárdiban, azt hiszem"
Ha még ezt sem tisztáztátok, hogy hol van/volt, akkor a szexuális életébe miért avatna be?
Túlparázod ezt nagyon. :)
T. Anyuka! mi fiuk általában nem kötjük a szülők orrára, hogy kivel és/vagy mikor vesztettük el a szüzességünket, nem tudom, lányoknál hogy van ez, nem is lényges jelenleg. példának okáért én 14 évesen veszettem el, és nem a barátnőmmel. Lehet ezért mindenfélét a fejemhez vágni, hogy ilyen vagyok olyan vagyok...nem fog érdekelni.
a másik dolog amit abból h én 14 évesen vesztettem el, az az, hogy 18 évesen (szerintem) teljesen normális, h az ember szexel. Nem beszélve arról, hogy nagykorú... Tehát nem is értem, h maga hogy jön ahoz hogy megkérdőjelezze, a fia mit csinált? persze ha durva dologrol van szo, gondolok itt pl. kábiroszerre, akkor igenis kérdőre kell vonni... de az hogy szexel??? nem is értem.. már előttem is irták h, ön k. anyuka inkább örüljön, h a fia védekezett
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!