Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vert át a fiam?

Miért vert át a fiam?

Figyelt kérdés
Fiam tegnap ért haza egy fesztiválról. Ma kiakartam mosni a ruháit, amikor a farmerja zsebében találtam valamit. Egy pár óvszert. Az egyik fele bontatlan volt a másik viszont már üres. Akkor ezt úgy kell értenem, hogy a gyerekem szexuális kapcsolatot létesített valakivel, egy idegennel a fesztiválon?? Mert barátnője nincs, a barátaival ment el. Én úgy tudtam, még nem él nemi életet, ha volt barátnője és itt aludt, soha nem hallottam furcsa zajokat a szoba felől, pedig volt olyan, hogy hallgatóztam is. Teljesen fel vagyok háborodva, hogy tehette ezt? Én rontottam el valamit?
2012. júl. 17. 19:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

18 évesen meglepődnék, ha nem szexelne.

AZ meg, hogy nem köti az orrodra, teljesen természetes, és még véletlenül sem számít átverésnek.

Ezzel az erővel te is elmondhatnád neki mindig, ha szexelsz, de ez egy felnőtt ember magánügye. Az ő magánügye. Miért rontottál volna el valamit? Egészséges felnőtt férfi a fiad, kár kémkedéssel elveszítened a bizalmát.

Nem is értem, min vagy felháborodva, de van egy olyan sanda gyanú,m, hogy nem a ténnyel van a problémád, hanem azzal, hogy nem avatott be téged. De hidd el, az is teljesen természetes, hiszen nem a haverja vagy, hanem az anyja.

Amúgy hagy kérdezzem már meg, milyen furcsa zajokat akartál hallani? Nyilván csendben csinálták, ha te is a lakásban tartózkodtál, pláne, hogy hajlamos is vagy a hallgatózásra. Szerintem fejezd be az indokolatlan hisztit, és fogadd el a tényt, hogy felnőtt lett a fiacskádból.

2012. júl. 17. 19:40
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

szerintem túl reagálod!

inkább örülj annak ,hogy óvszert használ!

legközelebb amikor beszélsz vele,csak add neki vissza az óvszert és mond meg neki,hogy adsz rá pénzt ,ha esetleg elfogyna!

igy látni fogja ő is,hogy nyugodtan beszélhet veled ,nem kell feszengenie elötted!!

2012. júl. 17. 19:42
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

Jézus.

Szerintem nagyon elronthattál valamit...

Komolyan, 18 éves, azt csinál amit akar, és csinálja is, fiatal még.

2012. júl. 17. 21:14
 14/32 anonim ***** válasza:
89%

???? 18 évesen az ember had cselekedjen már úgy,ahogy jónak látja.Ezt most komolyan kérdezted,hogy elrontottál-e vmit???És az jobb volna,ha 30 évesen ülne egész nap a sz.gép előtt és nem érdekelné a külvilág,pláne nem a csajok?

Lehet pont a te hozzáállásod miatt nem avat be az élete részleteibe.Az,hogy már hallgatózol,ha nálatok alszik a barátnője...hát nem lep meg a fiad viselkedése.Legyél kicsit rugalmasabb,nem egy brazil szappanoperában élünk és a világ felgyorsult.Egyébként meg szerintem örülhetnél,mert a fiad felelősségteljes,hiszen védekezik.Ennél nem is kell több bizonyíték arra,hogy FELNŐTT!!!

2012. júl. 17. 21:20
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
Öhm. Már nem azért de már nagykorú...
2012. júl. 17. 21:54
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
A kérdést olvasva azt hittem, 15 év körüli a fiú. 18 évesen ez egyáltalán nem felháborító, az viszont elég "érdekes", hogy hallgatózol az ajtajánál... Te örültél volna ennyi idősen, ha az anyukád hallgatózik?
2012. júl. 17. 21:59
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

"Zamárdiban, azt hiszem"

Ha még ezt sem tisztáztátok, hogy hol van/volt, akkor a szexuális életébe miért avatna be?

Túlparázod ezt nagyon. :)

2012. júl. 17. 22:22
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
18 évesen mégis mi a fenét vársz?Főleg egy fiútól!!Ez normális,amit művelt!Különben is..nagykorú!Atyaég..ilyen szülők vannak még??
2012. júl. 17. 23:16
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
18 éves és hűha szexelt valakivel és gumit is használt? Biztos nem tőled tanulta ezt. Mikor szexeljen? 40 évesen? Vagy előtte kérjen tőled engedélyt? Suliba elmehet egyedül vagy oda is elkiséred? Azt hittem legalább drogozott, de csak egy aggszűz anya
2012. júl. 18. 00:26
 20/32 anonim ***** válasza:
87%

T. Anyuka! mi fiuk általában nem kötjük a szülők orrára, hogy kivel és/vagy mikor vesztettük el a szüzességünket, nem tudom, lányoknál hogy van ez, nem is lényges jelenleg. példának okáért én 14 évesen veszettem el, és nem a barátnőmmel. Lehet ezért mindenfélét a fejemhez vágni, hogy ilyen vagyok olyan vagyok...nem fog érdekelni.

a másik dolog amit abból h én 14 évesen vesztettem el, az az, hogy 18 évesen (szerintem) teljesen normális, h az ember szexel. Nem beszélve arról, hogy nagykorú... Tehát nem is értem, h maga hogy jön ahoz hogy megkérdőjelezze, a fia mit csinált? persze ha durva dologrol van szo, gondolok itt pl. kábiroszerre, akkor igenis kérdőre kell vonni... de az hogy szexel??? nem is értem.. már előttem is irták h, ön k. anyuka inkább örüljön, h a fia védekezett

15F

2012. júl. 18. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!