Meg vert a fiam mit tegyek?
Nem is a verés fájt ,hanem amit tett.48 éves vagyok és 13 éve le vagyok százalékolva,beteg vagyok.A 25 éves nagydarab gyerekem nekem jött ,meg ütött ,csavargatta a kezem.Ezt mind azért ,mert szóltam neki,hogy fürödjön meg, mert szagos és vegyen tiszta pólót fel.
Munkanélküli lett én fizetem az ő dolgait.
Ami nagyon fáj,hogy soha egy ujjal nem bántottam kicsi korában.2 fiam van ő volt a kedvencem.Ha ezt meg tudja a bátyja aki 30 éves nem tudom mit tesz.
Már odáig elkeseredtem,hogy öngyilkossági gondolatom van.
Nem elég ,hogy betegen ellátom ,járok takarítani,mert ő neki most nincs munka amit szívesen csinál,akkor még képes megütni :(
Alig tudom a sírást lenyelni. Semmi megbánás nincs benne.
Mit tegyek?
(A lakást a nevére írattam 2/3 részben én meg tartottam 1/3 részt.)
Nem szívesen végezhető munkát kapna?
Gondolom vannak problémái amit rajtad vezetett le.
Másik gyerek nem kapott a lakásból?
Az allatnak vannak problemai, amit edesanyjan vezet le?
Na ne, elso valaszolo! Szerintem, most kene egy-ket rendor akik az o problemajukat vezetnek le rajta, csak ugy csendbe, egy kis sotet sarokba.
A legszemetebb amit egy ember tud csinalni.
Kerdezo, vonj el minden segitseget. Majd elmegy olyan munkara is, amit nem kedvel, vagy szedjen ossze egy not aki eltertja. Nagyon sajnalom, hogy ez tortent. Gondolkodj a feljelentesen, de elhiszem, hogy felsz megtenni, pedig csak ez allitana meg. Tudod, a szomoru az, hogy lesz meg tobb veres is.
feljelent
haszonélvezet tied? rakd ki a házból!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!