Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg vert a fiam mit tegyek?

Meg vert a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is a verés fájt ,hanem amit tett.48 éves vagyok és 13 éve le vagyok százalékolva,beteg vagyok.A 25 éves nagydarab gyerekem nekem jött ,meg ütött ,csavargatta a kezem.Ezt mind azért ,mert szóltam neki,hogy fürödjön meg, mert szagos és vegyen tiszta pólót fel.

Munkanélküli lett én fizetem az ő dolgait.

Ami nagyon fáj,hogy soha egy ujjal nem bántottam kicsi korában.2 fiam van ő volt a kedvencem.Ha ezt meg tudja a bátyja aki 30 éves nem tudom mit tesz.

Már odáig elkeseredtem,hogy öngyilkossági gondolatom van.

Nem elég ,hogy betegen ellátom ,járok takarítani,mert ő neki most nincs munka amit szívesen csinál,akkor még képes megütni :(

Alig tudom a sírást lenyelni. Semmi megbánás nincs benne.

Mit tegyek?

(A lakást a nevére írattam 2/3 részben én meg tartottam 1/3 részt.)

2014. okt. 14. 12:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 7-es és 8-as válaszolókhoz.

Először is ha a haszonélvezet a tied akkor csak az lakhat a lakásban akit te engedsz.Jog szerint a haszonélvezet többet ér mint a tulajdon.Ha bánt akkor rendőrség és távol tartási végzés.

A kedvenc témában nem tudlak sajnálni csak a nagyobbik fiadat.Őt szinte kisemmizted hiszen halálod esetén az 1/3 résznek is csak a fele az övé + különbséget tettél két gyermeked között a kicsi a kedvenc,mikor baj van meg már jó a nagy is?Ezt nem megbántás ként írtam,de úgy kérdezem mint 2 gyermekes anya.

2014. okt. 14. 13:18
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

1. kár volt a kisebbik gyerek seggét nyalni. Ez lett az eredménye.

2. hogy fogsz ezután a nagyobbik gyerek szemébe nézni? majd az helyrerakja szerinted, amikor a kis kedvencedre iratod a lakás 2/3-át, neki meg semmi nem jut? Én leszarnám, hogy ver. Edd meg amit főztél.

3. Ha neki ajándékoztad a lakást, van rá mód, hogy visszaszerezd, az ajándékot ugyanis vissza lehet követelni, méltatlanná válás címén. Az, hogy megver, az ezt kimeríti. Látleletet vetess fel, jelentsd fel a rendőrségen.

2014. okt. 14. 13:23
 13/34 anonim ***** válasza:
47%
szólj a nagyobbik fiadnak és rakjátok ki a szűrét. Én azt tenném!!!
2014. okt. 14. 13:24
 14/34 anonim ***** válasza:
90%

a nagyobbik gyerek helyében nagyívben szarnék rá.

kirakni nem lehet, mert többségi tulajdonos.

2014. okt. 14. 13:39
 15/34 anonim ***** válasza:
19%

58%

Taho, paraszt, szemet allat vagy!

2014. okt. 14. 13:40
 16/34 A kérdező kommentje:

A nagyobbik fiamnak vettünk az édesapjával közösen egy 45 négyzetméter 1 szobás panel lakást.Ez árba annyi mint a 4 szobás 2/3 része, ami a kisebbik fiamé.

nincs haszon élvezetem,,sajnos :(

Szeretem mind két fiam,,csak van kedvenc ,,,gondolom másnál is van ilyen.

Azért osztottuk így ,mert nem szeretnék a két testvér közt viszályt.

Ők(fiaim) döntöttek így ,hogy kié melyik lakás legyen.

2014. okt. 14. 13:55
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
ez esetben pert kell indítani az ajándék visszavételére, méltatlanná válás címén. Ha az ajándékozott a testi épségedet fenyegeti, akkor elég sima ügy. Főleg, ha látleleted is van.
2014. okt. 14. 14:03
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Mégis miért lett a kedvenced ez a semmirekellő agresszív állat?Ki raknám,hogy csak úgy nyekkenne!
2014. okt. 14. 14:14
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Így azért barátságosabban hangzik a kedvences téma.

És hallgass szerintem a 17-es válaszolóra.

2014. okt. 14. 14:17
 20/34 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés jogos, kérlek, válaszold meg: miért kedvenced ez a fiad?
2014. okt. 14. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!