A fiam nagyon megvaltozott miota a baratnojet megismete, mit tehetnek?
Mindig jo kapcsolatunk volt, de egyre jobban tavolodik tollunk. Nem gondolom, hogy rossz anya lennek tudom, hogy felnott 26 eves es a sajat labara kell allnia es a sajat eletett elnie.
Nem hivogattam mindennap, es nem panaszkodtam ha ritkabban jott.
De, tavaly szilveszter ota egyre ritkabban jon, hiv. Tudom, hogy a baratnoje nem szeret minket, sajnos az o csaladja nem teheti meg, hogy tamogassa a kislanyt. Tortent meg az elejen hogy eljottek ebedelni es a vegen mondtam hogy csomagolok nekik etelt mert sok maradt vagy mikor rossz lett a fiam autoja segitettem kifizetni a szerelot mert nem volt annyi penze... a kislany egyre elutasitobb volt velunk.
Vegulis a kislanyt megkerdeztem hogy miert nem erzi jol magat nalunk.
Azt mondta o nem erti miert nem hagyom a fiam felnoni, mert szerinte nekik kell megoldani akar hitelbol is minden problemat.
Mert neki sem segit senki akkor a parjanak sem kellene elfogadnia tolunk vagy a nagyszuloktol semmit!
Mit gondoltok ez igaz ? Attol lesz onallo a fiam ha nem segitek neki?
Ez egy "tipikus" női trükk! Kisajátítani a pasast teljesen.
Először eltávolítani a családjától, majd a barátaitól.
Ennek a libának semmi sem lesz jó, ha megszakadsz akkor sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!