Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nagyon megváltozott. Mit tegyek?
Van esélyed munkát vállalni?
Esetleg a státuszodon tudsz változtatni?
Azonnal keress munkát. Egyrészt nem vághatja a fejedhez, hogy ő keresi a pénzt. Másrészt próbálj önállósodni, anyagilag is, mert akár válás is lehet a vége.
Meg van ennek a pszichológiája. Leépíti az önbecsülésed, hogy azt csinálhasson veled, amit csak akar. És még ő tesz szívességet, hogy nem fogadja el másik nő ajánlatát. Ja persze. Ne hagyd magad.
A Feleségem itthon van a két éves fiunkkal és most várjuk a kislányunkat. Én dolgozok, ha van valami mellékes azt is elvállalom, de ezt soha nem vágtam a fejéhez. Sőt amit keresek pénzt az közös, nincs én pénzem vagy övé. Ha a férjed nem így gondolkodik akkor lehet jobb, ha otthagyod. Nehogy a végén a gyerekekkel is így bánjon!
Plusz mi az, hogy szidja ahogy kinézel? Max megemlíti és próbáltok rajta változtatni úgy hogy ő is segít.
Olyan hihetetlen számomra, hogy ennyire ki tudnak fordulni magukból a férfiak, mikor a feleségük szülés után otthon van a picivel :( Én nem is értem ezt a felfogást, ilyenkor mitől ér kevesebbet egy nő, mint előtte?
Sose került szóba a gyerekvállalás előtt, hogy mi a véleménye erről, hogyan gondolkodna ilyen helyzetben? Nem volt soha jele annak, hogy kizárólag ő akarja hordani a nadrágot? Én anno a férjemmel sokat beszélgettem erről, mindig mondta, hogy undorító az a pasi, aki gyes alatt azzal piszkálja a nőt, hogy nem dolgozik. Nos, ő ennek megfelelően is viselkedik, ugyanannyi beleszólásom van mindenbe, mint korábban, ugyanúgy lehetnek igényeim, pedig nem dolgozom, "csak" nevelem a gyereket. Nem is szültem volna olyan pasinak, aki másképp reagál erre a kérdésre, mikor beszélünk róla.
Amúgy a megoldást én is abban látom, hagy csapj az asztalra, mondd meg, hogy elég ebből, ezek a gyerekek az Ő gyerekei is, ha nem tetszik a felállás, otthon maradhat velük ő is. Akkor majd te keresel, és neki lesz kuss a neve. És ha már elég nagyok a gyerekek, tényleg keress melót, mert ha nem változik semmi, ebből bizony menekülés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!