Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nagyon megváltozott. Mit tegyek?
Dolgozz... nem tudom, hány gyerek van, de saját testvérek / nagyszülők / akár dada segítségével 3 és 4 gyermekes anyuka ismerőseim is dolgoznak természetesen...
Nem törvényszerű, hogy ilyen paraszt legyen, ha te háztartásbeli vagy, de igazából magadnak csináltad...
Dolgozz, akkor senki nem szórakozhat veled.
Tényleg állj a sarkadra, kár, hogy eddig nem tetted, mert másfél év alatt tán már elhitette magával, hogy ez így OK.
Attól a férjed, hogy együtt elmondtatok egy fogadalmat, "jóban rosszban" meg ilyesmik.
Hazudott volna, vagy eddig tart a a becsület nála?
Nem kft-t alapíttatok, hogy a tőke, vagy keresmény alapján legyen valakinek szava hanem családot!
Nem beszéltétek meg előtte, hogy meddig maradsz otthon? Anyagilag megengedhetitek, hogy otthon maradj? Sokan csak azért otthon maradnak, mert 3 évig jár a gyes, közben meg a dolgozó fél belerokkan a sok munkába, baromi stresszes egyedül családfentartónak lenni. Neki meg a munkahelyén kell mindent lenyelnie és vigyázba állnia, hogy véletlenül se veszítse el az állását...
1,5-2 éves gyereket nyugodt szívvel be lehet adni bölcsibe. Csak azért lett nálunk is 3 év a gyes, hogy a munkanélküliség papíron csökkenjen. Két generációval ezelőtt még nálunk is kb úgy volt, mint bárhol nyugaton. De talán a svédeknél már azt is bevezették, hogy az apának is otthon kell lennie fél évet. Ez, se rossz. Nekem 3 gyerekem van, simán dolgozom mellettük, még csak nem is részmunkaidőben
Muszáj, ahogy nőnek, egyre több a kiadás... Szerintem jót tenne, ha dolgoznál. Nőne az önbecsülèsed, elismerést kapnál, anyagi függetlenség... Férjed is talán észbe kapna.
Ezért nem kell évekig otthon lenni a gyerekkel. A szülési szabi ha jól emlékszem, valami fél év körül van. Anyatejet le is lehet fejni meg stb...Fél év után simán vissza lehet menni dolgozni. Nagyszülő, testvér, vagy akár bébiszitter vigyázhat a babára addig.
Mondjuk én csak addig maradnék ezek után a férjeddel, amíg nem sikerül visszamenni dolgozni, s amint sikerült, húznám is el a csíkot a gyerek(ek)kel együtt. Ha így bánik egy férfi a feleségével azon nincs mit megjavítani....nálam itt vége lenne a házasságnak. Mert ugye egy nőnek nem kötelessége eltűrni hogy megalázzák.
Valószínüleg marha gyorsan el kezdenék törekedni az önálló életre.Bölcsit keresnék a gyereknek (mennyi idős most?) és vissza mennék dolgozni vagy kersnék új melót.Ez az első dolog,aztán majd meglátod.
Vagy tűrheted tovább a megalázást,de akkor ne panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!