Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megváltozott és lehet már nem akar engem és a gyerekeket?
Beszélgetni nem akar? Jó.
Válni akar? Jó.
Hagyd ott egy kis időre, majd észbekap!
Félre ne értsd, és nem akarlak meghazudtolni, hiszen te élsz vele, de számámra életszerűtlen, hogy a férjed csak monoton azt hajtogatja, hogy el kén e válnunk...el kéne válnunk... és semmi más.
Szinte biztos, hogy mond hozzá valamit, miért?
Ha azt mondja, "ne kezdjük megint", azzal szerintem arra utal, hogy már többször elmondott valamit és már unja sokadjára elmondani. Gondolkozz mi lehet az, hiszen neked mondta.
Nem hiszem, hogy lenne közöttünk gondolatolvasó, úgyhogy ezt mégiscsak nektek kell lekommunikálnotok egymással.
Mond neki például, hogy sajnálatos módon elfelejtetted és mondja el mégegyszer.
mindig azt mondja, hogy azt csinálsz amit akarsz
Én ennél a mondatnál felálltam volna és mentem volna pakolni, gyerekeket átíratni másik suliba.
Szarja le magasról az egészet!
Nyomasztják a gondok,az anyagi nehézségek, és kudarcként éli meg, ha erről kell beszélgetie.( Vagy valamiről, ami szerinte ezzel összefügg) Kevés férfi bírja az ilyen témát. Hagyd! Ők nem szeretnek csak egyszer beszélni egy dologról. Az "el kéne válnunk" is jelentheti azt, hogy csend kell nekem asszony, ne nyaggass.
Csak azt a lány dolgot nem értem. Miért kellene az Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!