Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem megváltozott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megváltozott és lehet már nem akar engem és a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Vidéken lakunk és 3 gyerekünk van. Mostanában elég nehéz anyagilag a helyzet. A férjem mindenért engem hibáztat ami nagyon rosszul esik és úgy érzem nem akar már velem lenni. Pedig mindent megcsinálok ami egy nőnek anyának a dolga és most nem fényezni akarom magam. Ha kell fát vágok, ha kell segítek neki tényleg olyan dolgokban ami a férfiak dolga. És mégsem vagyok jó. Egyszerűen nem értem. Rosszul esik amiket mond és látom rajta, hogy egyedül akar lenni és egyre többször hajtogatja, hogy lehet el kéne válnunk. Nem tudom mit tegyek mert mindjárt itt a suli és a szüleim Pesten élnek csak oda tudnék menni. Segítsetek kérlek mert nem bírom. Le akarok ülni vele beszélni de akkor azt mondja, hogy ne kezdjük megint. Pedig csak azt szeretném ha elmondaná mit szeretne.
2013. aug. 27. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetni nem akar? Jó.

Válni akar? Jó.

Hagyd ott egy kis időre, majd észbekap!

2013. aug. 27. 17:28
 2/8 yuda ***** válasza:

Félre ne értsd, és nem akarlak meghazudtolni, hiszen te élsz vele, de számámra életszerűtlen, hogy a férjed csak monoton azt hajtogatja, hogy el kén e válnunk...el kéne válnunk... és semmi más.

Szinte biztos, hogy mond hozzá valamit, miért?

Ha azt mondja, "ne kezdjük megint", azzal szerintem arra utal, hogy már többször elmondott valamit és már unja sokadjára elmondani. Gondolkozz mi lehet az, hiszen neked mondta.

Nem hiszem, hogy lenne közöttünk gondolatolvasó, úgyhogy ezt mégiscsak nektek kell lekommunikálnotok egymással.

Mond neki például, hogy sajnálatos módon elfelejtetted és mondja el mégegyszer.

2013. aug. 27. 17:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Már gondolkoztam ezen de a gyerekek ide járnak suliba oviba. Ha most elmegyek akkor hogyan irathatom őket ide-oda. Nem akarom őket cibálni. Ha döntök akkor az végleges lesz de nem tudom mit tegyek és félek nagyon, hogy mi lesz velem és a gyerekekkel. Szerintem ő még élni akar mert már szóba jött a szexuális életünkben, hogy kéne egy másik lány bár nem neki hanem nekem:) milyen kedves és figyelmes.Viccet félretéve ez az utolsó hét a szünetből és képtelen vagyok dönteni mert félek.
2013. aug. 27. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Írnék neki egy levelet. Amiben megfogalmaznám az érzéseimet, gondolataimat, mi az ami bánt mi az aminek változnia kéne. Persze röviden tömören, hogy végig is olvassa. a végére azt írnám amiben tőle kérnék választ, mellékelnék egy papírt amire írhat. A levelet azzal fejezném be, ha nem érkezik válasz az engem nyomasztó kérdésekre, azt is válasznak fogom, venni mégpedig annak, hogy már nincs is miről beszélnünk, ha ez a helyzet akkor a válásról kell beszélnünk, viszont szeretném, ha legalább azt korrekt módon el tudnánk intézni...
2013. aug. 27. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Yuda: ha valami gond merül fel pl.: nem jövünk ki a pénzünkből hó végéig vagy nem halad a házon valami amit csinálni kell akkor van ez. És a ne kezdjük megint az arra van, hogy mondom gyere beszéljük meg a gondokat, hogy mit szeretnél és mi a jó mindkettőnknek. Türelmetlen velem is és a gyerekekkel is. És mikor oda fajul a dolog, hogy felmerül a válás és a szétköltözés mindig azt mondja, hogy azt csinálsz amit akarsz. Pedig én szeretném megbeszélni. Ma beszélek vele lesz ami lesz mert ez így nem jó.
2013. aug. 27. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:

mindig azt mondja, hogy azt csinálsz amit akarsz

Én ennél a mondatnál felálltam volna és mentem volna pakolni, gyerekeket átíratni másik suliba.

Szarja le magasról az egészet!

2013. aug. 27. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyomasztják a gondok,az anyagi nehézségek, és kudarcként éli meg, ha erről kell beszélgetie.( Vagy valamiről, ami szerinte ezzel összefügg) Kevés férfi bírja az ilyen témát. Hagyd! Ők nem szeretnek csak egyszer beszélni egy dologról. Az "el kéne válnunk" is jelentheti azt, hogy csend kell nekem asszony, ne nyaggass.

Csak azt a lány dolgot nem értem. Miért kellene az Neked?

2013. aug. 27. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek a gyerekek? Te dolgozol? Nem lehet, hogy az zavarja hogy rá hárul a teljes család anyagi ellátása?
2013. aug. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!