Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg vert a fiam mit tegyek?

Meg vert a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is a verés fájt ,hanem amit tett.48 éves vagyok és 13 éve le vagyok százalékolva,beteg vagyok.A 25 éves nagydarab gyerekem nekem jött ,meg ütött ,csavargatta a kezem.Ezt mind azért ,mert szóltam neki,hogy fürödjön meg, mert szagos és vegyen tiszta pólót fel.

Munkanélküli lett én fizetem az ő dolgait.

Ami nagyon fáj,hogy soha egy ujjal nem bántottam kicsi korában.2 fiam van ő volt a kedvencem.Ha ezt meg tudja a bátyja aki 30 éves nem tudom mit tesz.

Már odáig elkeseredtem,hogy öngyilkossági gondolatom van.

Nem elég ,hogy betegen ellátom ,járok takarítani,mert ő neki most nincs munka amit szívesen csinál,akkor még képes megütni :(

Alig tudom a sírást lenyelni. Semmi megbánás nincs benne.

Mit tegyek?

(A lakást a nevére írattam 2/3 részben én meg tartottam 1/3 részt.)

2014. okt. 14. 12:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%
Hiába vettél a másiknak is lakást, látszik, mennyire a kisebb fiadat szereted jobban, a nagyobbnak biztos tök jó volt így felnőni. Így jártál, nem tudlak sajnálni..
2014. okt. 14. 14:20
 22/34 anonim ***** válasza:
19%
Menyi szemet ember van itt? emelem, nagyon remelem, hogy nem fognak igy jarni, mint ez az anyuka.
2014. okt. 14. 14:22
 23/34 anonim ***** válasza:
42%
Csúnya rossz fiú, hagyd megbüdösödni legközelebb és akkor nem lesz konfliktus.
2014. okt. 14. 14:23
 24/34 anonim ***** válasza:
93%

"Menyi szemet ember van itt? emelem, nagyon remelem, hogy nem fognak igy jarni, mint ez az anyuka."

Aki nem neveli kiskirálynak az egyiket, mert ő a kis kedvenc, az nem fog így járni..

2014. okt. 14. 14:30
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom meg magyarázni,hogy miért kedvenc.

A fiaim soha nem fogják meg tudni.

2014. okt. 14. 14:31
 26/34 anonim ***** válasza:
84%

1. Mikor tanulják már meg a zemberek, hogy nem íratunk senkire semmit, amíg szelel a s*ggünk?

Majd ha elpatkolunk, lehet örökölni, ami van, addig meg kuss mindenkinek.

2. Majomszeretettel csüngtél a gyerekeden, elkapattad, ez lett belőle; szülőként nem vagy sikeresnek tekinthető. Sajnálom, de nem jön össze mindenkinek.

3. Apuka hun van már megint a történetben?

2014. okt. 14. 14:42
 27/34 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 3 lányom van , 3 unoka, de egyiket se szeretem jobban mint a másikat. Ilyet elképzelni se tudok. Még amikor ajándékra kerül a sor ott is vigyázok, hogy egyik se kapjon drágábbat.
2014. okt. 14. 14:57
 28/34 anonim ***** válasza:
88%
27-es nem akarsz örökbe fogadni?:D Mi öten vagyunk testvérek nekem is már van gyerekem és anyám sz..ik a fejemre és az unokáéra is.Szóval ez a kedvencesdi engem is irritál.
2014. okt. 14. 15:30
 29/34 A kérdező kommentje:
Elváltunk a férjemtől 13 éve.
2014. okt. 14. 17:18
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Vagy így született, amit nyilván észre is vettél, hogy nem százas.

Vagy te rontottad el.

2014. okt. 15. 02:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!