Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti nyugodtan odaadnátok a...

Ti nyugodtan odaadnátok a mamának az unokát pár órára ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Borzalmas gyerekkorom volt, anyám vert. Próbálkozik, hogy ő mennyire megváltozott, de nyugtatón, altatón és anti depi gyógyszereken él, idegileg labilis. Soha nem bíztam benne, folyamatosan hazudik, érzelmileg zsarol, mert én önző módon nem hagyom egyedül a 4évesemmel. Heti többször látogatjuk, hogy ne legyen vita. Vagy velem van a baj?
2014. szept. 15. 14:03
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
átérzem. Köszönöm!
2014. szept. 15. 15:19
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hagynám vele. Isten ments!
2014. szept. 15. 15:27
 33/41 A kérdező kommentje:

Még annyit kérdeznék, hogy szerintetek hogy értessem meg vele?

Annyira rossz ez. Pedig heti 3x 2 órát mindig nála vagyunk. De van, hogy csak fél órát, mert nem bírja ki cigi nélkül & az unokája mellett 10 cm-re rágyújt..

2014. szept. 15. 16:35
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
32-es vagyok. Szerintem egyenesen mond el neki, miért nem hagyod kettesben a gyerekeddel. Ezt máshogy nem lehet. Vagy megérti vagy nem, de te ne engedj.
2014. szept. 15. 16:38
 35/41 anonim válasza:
En igennel válaszoltam meg az elején de igy h jobban beavattal a részletekbe mar én sem biztos. Sot. Sajnalom h igy van, de ha nem o tehet rola ,de ez nagyon kemeny.
2014. szept. 15. 18:29
 36/41 A kérdező kommentje:

Nem haragszom rád a válaszod miatt.

Köszönöm a válaszokat, elmondhatatlanul hálás vagyok mindegyikért!

2014. szept. 15. 19:58
 37/41 anonim ***** válasza:

nekem is szar a kapcsolatom anyámmal, kidobott otthonról. Van két gyerekem, és nem engedem meg még csak azt sem, hogy lássa őket.

19f

2014. szept. 15. 22:47
 38/41 anonim ***** válasza:

33.

arrol, h anyukad milyen szemelyiseg, milyen eszkozoket vet be, konkretan hogyan zsarol erzelmileg, h egyedul lehessen a kisgyerekkel- szoval ezekrol nem irtal reszletesebben es konkretumok nelkul nehez lenne ranacsot adni abban, hogyan kezeld a mamat

2014. szept. 15. 23:54
 39/41 A kérdező kommentje:
Nem írnék több dolgokat. Ahogy látod, azokból, amiket leírtam, a többiekből összeállt a kép& alkottak véleményt. De köszönöm!
2014. szept. 17. 12:51
 40/41 anonim ***** válasza:
a megértő "többiekben" én is benne vagyok, az utolsó hsz-em erre a mondatodra vonatkozott: "Még annyit kérdeznék, hogy szerintetek hogy értessem meg vele?" - de mindegy... :)
2014. szept. 17. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!