Ti nyugodtan odaadnátok a mamának az unokát pár órára ebben az esetben?
Én igennel szavaztam, de mindegy.
Anyukádnak milyen mentális problémája van?
Az a szomorú, hogy a családja sem segíti, hanem csak hátat fordít.
Igen, én is arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy a kicsi jól értelmezi a dolgokat.
Csak megerősítést szerettem volna, hogy nem csak én gondolom így.
Az életét magának köszönheti, ő szúrta el, próbáltam jó felé terelni, ahogy a család többi tagjai is, de nem ment. A tesóm olyan szinten kikészült, hogy Ausztráliáig meg sem állt, vissza sem nézett, és még ott sem érzi kellően távol magát anyánktól.
Én elfogadtam az igen-t! De mi mindent megpróbáltunk&csak a rosszat kaptuk. Lehetett volna rendőrségi ügy is, de nem jelentettem fel, pedig megtehettem volna. Amikor bejelentettem, hogy elköltözöm, tépte a hajam, fekszakadt a szemöldököm.
Ezután szerintem még én vagyok az, aki támogatta, nem fordítottam hátat..
Haragszik a világra, mert semmi nem jött össze, a gyerekein kívül.
14.
Nem fordul el a kérdező tőle, hanem nem bízza rá a pici gyerekét. Szerinted egy beteg emberre rá lehetne bízni, ezzel segítene neki vagy mi? Legyen az unokájával, amikor ott van a kérdező is, akkor is családi körben van. Inkább az a szomorú, hogy valaki egy percre is rábízná a 4 éves gyerekét egy mentálisan beteg emberre.
Sajnálom az egész családodat, anyukáddal együtt.
Ilyenkor hálát adok, hogy normális családban élek.
Ti azért vagytok hibásak, mert magára hagytátok a betegségében. Tiltsd csak el tőle az unokát, attól még rosszabb lesz neki.
Gratulálok az emberségedhez.
A kérdést törlöm a mentettek közül, felőlem gyalázz vissza nyugodtan, nekem a lelkiismeretem rendben van. A tied viszont nincs, ezért is tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!