Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti nyugodtan odaadnátok a...

Ti nyugodtan odaadnátok a mamának az unokát pár órára ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Borzalmas gyerekkorom volt, anyám vert. Próbálkozik, hogy ő mennyire megváltozott, de nyugtatón, altatón és anti depi gyógyszereken él, idegileg labilis. Soha nem bíztam benne, folyamatosan hazudik, érzelmileg zsarol, mert én önző módon nem hagyom egyedül a 4évesemmel. Heti többször látogatjuk, hogy ne legyen vita. Vagy velem van a baj?
2014. szept. 15. 14:03
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Sajnálatból te odaadnád igaz? Persze, hogy nem. De könnyű ezt így, a gép előtt kijelenteni, miközben válaszolsz...
2014. szept. 15. 14:22
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Nem adnám oda egy percre sem. Igazából a kapcsolatot sem tartanám vele, maximum évente egyszer.
2014. szept. 15. 14:24
 13/41 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nem adnám, gyógyszeres, idegileg labilis, vert téged is. Ebből egy indok is elég lenne. Megsértődik, magának köszönheti.
2014. szept. 15. 14:26
 14/41 anonim ***** válasza:
14%

Én igennel szavaztam, de mindegy.

Anyukádnak milyen mentális problémája van?

Az a szomorú, hogy a családja sem segíti, hanem csak hátat fordít.

2014. szept. 15. 14:26
 15/41 A kérdező kommentje:

Igen, én is arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy a kicsi jól értelmezi a dolgokat.

Csak megerősítést szerettem volna, hogy nem csak én gondolom így.

Az életét magának köszönheti, ő szúrta el, próbáltam jó felé terelni, ahogy a család többi tagjai is, de nem ment. A tesóm olyan szinten kikészült, hogy Ausztráliáig meg sem állt, vissza sem nézett, és még ott sem érzi kellően távol magát anyánktól.

2014. szept. 15. 14:27
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
Látom jól lepontoztak mindenkit, de azért csatlakozom azokhoz, akik nem adnák oda. Isten ments egy olyanra bízni egy gyereket, aki idegileg labilis, nem merném vele kettesben hagyni.
2014. szept. 15. 14:30
 17/41 anonim ***** válasza:
97%
Én sem merném odaadni.
2014. szept. 15. 14:30
 18/41 A kérdező kommentje:

Én elfogadtam az igen-t! De mi mindent megpróbáltunk&csak a rosszat kaptuk. Lehetett volna rendőrségi ügy is, de nem jelentettem fel, pedig megtehettem volna. Amikor bejelentettem, hogy elköltözöm, tépte a hajam, fekszakadt a szemöldököm.

Ezután szerintem még én vagyok az, aki támogatta, nem fordítottam hátat..

Haragszik a világra, mert semmi nem jött össze, a gyerekein kívül.

2014. szept. 15. 14:31
 19/41 anonim ***** válasza:
97%

14.

Nem fordul el a kérdező tőle, hanem nem bízza rá a pici gyerekét. Szerinted egy beteg emberre rá lehetne bízni, ezzel segítene neki vagy mi? Legyen az unokájával, amikor ott van a kérdező is, akkor is családi körben van. Inkább az a szomorú, hogy valaki egy percre is rábízná a 4 éves gyerekét egy mentálisan beteg emberre.

20/41 anonim ***** válasza:
7%

Sajnálom az egész családodat, anyukáddal együtt.

Ilyenkor hálát adok, hogy normális családban élek.

Ti azért vagytok hibásak, mert magára hagytátok a betegségében. Tiltsd csak el tőle az unokát, attól még rosszabb lesz neki.

Gratulálok az emberségedhez.

A kérdést törlöm a mentettek közül, felőlem gyalázz vissza nyugodtan, nekem a lelkiismeretem rendben van. A tied viszont nincs, ezért is tetted fel a kérdést.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!