Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyszeruen nem tudok nyugodtan...

Egyszeruen nem tudok nyugodtan beszelni a szuleimmel, pedig mar nem vagyok kamasz. Mas is erez igy? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Leszogeznem, hogy elkoltozni nem tudok, keresetembol nem tudok fenntartani egy lakast, munkaba jarni es etkezest biztositani.

Barmit teszek az rossz. Hazimunkabol kiveszem a reszem. Amit mondanak azt megcsinalom, de anyanak folyamatosan tobb kell. Megbeszeljuk mit csinaljak meg, megcsinalom. Anya szerint az vagy rossz vagy "miert nem csinaltad meg ezt meg ezt?? En nem igy szoktam." (pedig dehogynem).

Apa pedig nincs itthon, kulfoldon dolgozik, de azt hallom, hogy miert nem csinaltad meg amit anyad mondott? Itthon sincs, nem tudja mit csinaltam meg s mit nem, de nekem tamad telefonon keresztul. Igy barmikor hozzam szol akarmelyik is, a pulzusom mar az egekben van.

Probalok nekik megfelelni, ami egyre nehezebb. Nem iszom, nem dohanyzok, nem bulizok.

Hol az a baj, hogy nem jarok bulikba, ha pedig elmegyek turazni, akkor pedig mit kepzelek magamrol, hogy elmegyek.

Szivesen csinalnek meg minden feladatot, hiszen itt elek, ezek az en feladataim is, de miutan igy bannak velem, semmihez nincs kedvem.

Es megegyszer mondom, elkoltozni nem tudok, hitelt felvenni pedig nem szeretnek. Tehat kerlek csak olyanok irjanak,akik hasznalhato otlettel tudnanak eloallni.

2014. jún. 23. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem anyádnak az az igazi baja, hogy felnevelt, és már élne magában nyugodtan, de te még mindig a nyakán élsz.

Bizonyára megérti a helyzeted, ezért nem küldd el otthonról, de a feszkó kijön belőle, és egy mondvacsinált indokkal köt beléd.

A legtöbb szülő, mikor már felnőtt a gyereke, akkor vágyik egy kis nyugalomra. Illetve szeretik azt látni, hogy a gyerekük sínen van; különköltözik, fenntartja magát, családot alapít. Biztos rossz lehet neki, hogy neked még kilátásban sincs ez.

Menj ki külföldre dolgozni! Ennél jobb ötletem nincs.

2014. jún. 23. 21:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Amig tanultam, kolleszos voltam, havonta max 2x mentem haza. Akkor az volt a baj, hogy miert nem megyek haza segiteni. Jo tanulo voltam, osztondijambol eltem, soha nem kertem toluk az egyetemi evek alatt penzt, de ha nincs baj, vagy orulni lehetne valaminek, akkor keres gyorsan valamit, hogy miert ne legyunk boldog csalad. Azt pedig lehetetlenne teszi, hogy ismerkedjek es en is csaladot alapitsak. Mint ahogy irtam is, ha nem megyek buliba az a baj, ha kikapcsolodnak, akkor az. Anya nagyon hangulatember.
2014. jún. 23. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

F/L?

2014. jún. 23. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

ugy van, menj ki dolgozni külföldre...

mi az hogy nem tudsz elköltözni? bérelj akkor egy szobát...

én is megörülnék, ha a huszonéves gyerekemet még mindig én istápolnám.

2014. jún. 23. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem anyukádnak pszichésen van valami gondja. Vannak olyan emberek, akik mindig keresnek valami problémát és nem bírják látni, ha a másik boldog. Nekem apám ilyen. Ő attól lesz ideges, ha látja, hogy felszabadult vagyok. Akkor mindig ideges. De nemcsak rám, mások felszabadultsága is zavarja. Szerintem ez valami betegség.
2014. jún. 23. 22:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Anyanal hangulatfuggo. Nekem altalban jo kedvem van (amig belem nem kotnek a szuleim valami mondva csinalt ok miatt). Ha olyan hangulatban van, akkor neki is jo kedve lesz, ha rossz kedve van vagy faradt, akkor ideges es keresi, hogy mibe kothet bele. Ilyenkor kerulom.

21 L vagyok

2014. jún. 23. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
tipikus mai életképtelen lúzer vagy
2014. jún. 23. 22:47
 8/13 Kálmán Réka14 ***** válasza:
Menj el családállításra, ott kiderül, hogy mi a tudatalatti oka ennek a helyzetnek és mi a megoldása. Ha érdekel szívesen ajánlok valakit.
2014. jún. 24. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
használható ötletet akarsz emeld meg a hisztis fene'ed és full extrásra takaritsd ki a házat... nyávogó pi'a aki semmit nem hajlandó csinálkni csak sír a szája...
2014. jún. 24. 01:33
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
mért kap ösztöndijat minden magatehetelen lúzer?
2014. jún. 24. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!