Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?
11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.
Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?
Próbâltunk vele beszèlni,hogy elaltatja apa,nyitva marad az ajtó,de sírva fakadt,ès azt mondta haza akar menni.
Úgy èrzem,a párom retteg attól,hogy elveszíti a szeretetèt. Ès az is biztos,hogy ha "a sarkamra állnèk" ,szó nèlkül ellenem fordulna,ès hagyna el,inkább,minthogy a gyereknek fájdalmat okozzon.
Na meg egy elvalt szulok elkenyezetett hulyegyereke.
Eszem megall
Nalunk is van ket gyerek az elozo hazassagbol(6 eve jarnak hozzank tizenevesek mar) de ok meg a haloba be se johetnek csak ha kopognak reggel es semmikeppen nem 9 ora elott.
Egy gyerek nem attol lesz boldog hogy segget korbenyaljak hanem attol hogy latja az uj hazassag jo es neki is van helye mint gyerek.
Siman azert alszik az agyba mert szabotalja a kapcsolatodat.
A baba utan meg rosszabb lesz a helyzet
Igen, szó nélkül ellened fog fordulni.
Megszoksz, vagy megszöksz.
Apukának se lehet sok esze, ha bedől a kedves volt feleség fenyegetőzéseinek. Az nem ok a láthatás megtagadására, hogy a gyerek nem aludhat az apja ágyában.
Amúgy meg a gyereknek vagy súlyos pszichés problémái vannak, vagy annyira elkényeztetett és hisztis, hogy képtelen elfogadni, ha nem az ő kénye kedve szerint történik valami (vagy mindekttő). El kéne kezdeni nevelni, és egy pszichológus se ártana neki. Én csak azt nem értem, miért nem menekültél ettől a pasitól azonnal, amikor kiderült mennyire nem képes a saját gyerekét kezelni, és emiatt a ti életetek is tönkreteszi, erre te még szülsz neki egyet, hát grat, bölcs döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!