Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg finoman a...

Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?

Figyelt kérdés

11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.

Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?

2014. szept. 13. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

De,van.saját szobája,amit nem használ.

Sajnos teljesen apa-anya függô. Pl ha a párom wcre megy,ott áll az ajtóban,ès vârja. Nem hajlandó másfél mèternèl messzebb menni.

A konyhát èpp felújítjuk,így ma benn ettünk. A párom a fotelban,a gyerek mellette állva,mert a 2m-re lèvô ágy már messze volt.

Az anyja szerint ez így helyes,mert kötôdik. Ott külön ágya sincs,együtt alszanak,ami.engem azèrt zavar nagyon,mert sokszor bepisil álmában.

A párom azt mondta,ha meglesz a pici,a fiának akkor sem kell itt a szabályokhoz alkalmazkodni,ô csak èrezze magát jól.

2014. szept. 13. 17:05
 22/79 anonim ***** válasza:
68%
Pszichológushoz kéne vinni. Majd 19 évesen is anyjával-apjával akar aludni?
2014. szept. 13. 17:07
 23/79 A kérdező kommentje:
Már felvetettem a páromnak,de nem akarja. Azt mondja,az anyja dolga,hogyan neveli,neki csak az a lènyeg,hogy mikor nálunk van,boldog legyen.
2014. szept. 13. 17:08
 24/79 anonim ***** válasza:
65%

eddig az volt a lényeg, hogy mikor nálatok van boldog legyen, viszont ha már neked is lesz saját gyereked, úgy nem egészséges, ha majd a te gyereked azt látja, hogy a féltestvér tejben vajban fürdik.

Ezért írtam, hogy ez majd nem árt megbeszélni a kedves apukával.

2014. szept. 13. 17:17
 25/79 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és nem akarlak sem elkeseríteni, sem pár mondatból jellemrajzot adni, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen férfinek szülni kellett volna, ne mindegy.
2014. szept. 13. 17:18
 26/79 A kérdező kommentje:

Igazából úgy gondolom,kompenzálni akarja azt,hogy elhagyta az anyját.

Az anyja meg munkamániâs,a két sûket nagyszülô van a gyerekkel,akik rábízták a dolgot a tvre,meg a gépre.

Sajnálom a gyereket,mert retteg mindentôl,kèptelen mindenféle emberi kapcsolatra,csak apa van,meg anya.

Nagyon bìzom benne,hogy ahogy idôsebb lesz,majd kinõvi ezt a beteges ragaszkodást...

2014. szept. 13. 17:24
 27/79 anonim ***** válasza:
58%

Akkor szépen most odaállsz a férjed elé, hogy beszélje meg a gyerekkel, de többet köztetek nem fog aludni.

Állj a sarkadra.

2014. szept. 13. 17:25
 28/79 A kérdező kommentje:

Már próbáltuk,de egèsz èjjel sikitozott,orditott,vergôdött,ès utána az anya azt mondta,ha nem alhat velünk,nem engedi el.

A párom ezen beparázott,ès igazából azóta nincsenek szabályok,mert ha panaszkodik,az anyja egybôl fenyeget

2014. szept. 13. 17:37
 29/79 anonim ***** válasza:
80%

Na, szóval apuka lerázza magáról a felelősséget. Igenis, ezt a gyereket orvoshoz kell vinni, minél hamarabb.

Apuka meg ráfogja arra, hogy anyuka zsarolja.

Szuper szülő. A közös gyereketeknél is erre számíthatsz.

BETEG A GYEREKE ÉS SZARIK RÁ.

2014. szept. 13. 17:56
 30/79 A kérdező kommentje:
Mert szerinte nem beteg,csak elhanyagolt,ès ezen azzal tud segíteni,ha itt kinyalja a seggèt.
2014. szept. 13. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!