Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?
11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.
Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?
De,van.saját szobája,amit nem használ.
Sajnos teljesen apa-anya függô. Pl ha a párom wcre megy,ott áll az ajtóban,ès vârja. Nem hajlandó másfél mèternèl messzebb menni.
A konyhát èpp felújítjuk,így ma benn ettünk. A párom a fotelban,a gyerek mellette állva,mert a 2m-re lèvô ágy már messze volt.
Az anyja szerint ez így helyes,mert kötôdik. Ott külön ágya sincs,együtt alszanak,ami.engem azèrt zavar nagyon,mert sokszor bepisil álmában.
A párom azt mondta,ha meglesz a pici,a fiának akkor sem kell itt a szabályokhoz alkalmazkodni,ô csak èrezze magát jól.
eddig az volt a lényeg, hogy mikor nálatok van boldog legyen, viszont ha már neked is lesz saját gyereked, úgy nem egészséges, ha majd a te gyereked azt látja, hogy a féltestvér tejben vajban fürdik.
Ezért írtam, hogy ez majd nem árt megbeszélni a kedves apukával.
Igazából úgy gondolom,kompenzálni akarja azt,hogy elhagyta az anyját.
Az anyja meg munkamániâs,a két sûket nagyszülô van a gyerekkel,akik rábízták a dolgot a tvre,meg a gépre.
Sajnálom a gyereket,mert retteg mindentôl,kèptelen mindenféle emberi kapcsolatra,csak apa van,meg anya.
Nagyon bìzom benne,hogy ahogy idôsebb lesz,majd kinõvi ezt a beteges ragaszkodást...
Akkor szépen most odaállsz a férjed elé, hogy beszélje meg a gyerekkel, de többet köztetek nem fog aludni.
Állj a sarkadra.
Már próbáltuk,de egèsz èjjel sikitozott,orditott,vergôdött,ès utána az anya azt mondta,ha nem alhat velünk,nem engedi el.
A párom ezen beparázott,ès igazából azóta nincsenek szabályok,mert ha panaszkodik,az anyja egybôl fenyeget
Na, szóval apuka lerázza magáról a felelősséget. Igenis, ezt a gyereket orvoshoz kell vinni, minél hamarabb.
Apuka meg ráfogja arra, hogy anyuka zsarolja.
Szuper szülő. A közös gyereketeknél is erre számíthatsz.
BETEG A GYEREKE ÉS SZARIK RÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!