Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg finoman a...

Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?

Figyelt kérdés

11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.

Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?

2014. szept. 13. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
77%

Nincs a lakásban egy kanapé vagy plusz ágy, ahol alhatsz addig, míg ott a gyerek?

Csak azért, hogy megnyugodj kicsit. Egyébként semmi bajotok nem lesz ennyitől, a pici babának sem!

2014. szept. 13. 15:43
 12/79 anonim ***** válasza:
85%

Kicsit túlreagálod. Ha övé lenne a felügyelet, akkor nemcsak elhozná az újszülött mellé, hanem mindennap ott lenne a kicsivel.

A köztetek alvás hat hónap alatt még rendezhető, bár ha baba lesz, nyilván számíthatsz visszaesésre.

Ne izgasd magad feleslegesen a babád miatt. Egy stresszes anyuka ártalmasabb egy beteg tesónál.

2014. szept. 13. 15:45
 13/79 anonim ***** válasza:
66%

De, szerintem téged zavar a párod gyereke.

Teherként tekintesz rá, gyanítom most, hogy lesz saját gyereked is, így már csak egy ballaszt lesz az életedben.

Viszont ha ilyen sok időt tölt nálatok így gondolom a párodnak nagyon fontos, nála a te általad hordozott gyerek, és a már megszületett között érzelmileg nincs, és nem is lesz semmi különbség, ezt jó, ha most realizálod.

Különbség csak nálad lesz, viszont te ezt már tudtad akkor is, amikor apucival eldöntöttétek, hogy gyereket vállaltok, ergo most vagy azt írom, késő bánat, vagy azt, hogy szerintem szokd meg a helyzetet, mégpedig azt, hogy ő ugyanúgy tekint rá, mint arra a gyereketekre, amelyik meg fog születni és ha el nem is várja, hogy érzelmileg ugyanúgy viszonyulj hozzá, magatartásban viszont el fogja várni.

Bár rád van bízva, de ha ezt így benyögöd neki, akkor ebből egy komolyabb ember sokkal több konzekvenciát fog levonni és bizony balhé lesz belőle.

2014. szept. 13. 15:51
 14/79 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne fontos a gyereke,akkor már akkor kiraktam volna,mikor kiderült,hogy egy 8èves gyerek velünk kell hogy aludjon.

Sajnálom,ha túlreagálom,csak fèltem a babámat. Egyet már elveszìtettem,nem èlnèm túl mègegyszer.

2014. szept. 13. 15:55
 15/79 A kérdező kommentje:

Plussz mâr most százszor többet engedek,illetve elnézek neki,mint amennyit a sajátomnak fogok.

Az egyetlen,ami zavar,hogy vègtelenûl el van kènyeztetve.

2014. szept. 13. 15:57
 16/79 anonim ***** válasza:
67%

Ez magánügy így nem is firtatom, de biztos nem azért veszítetted el, mert influenzás lettél.

Viszont az ezen való stresszelés meg valóban árt. Kérdezd meg az orvosodat, milyen immunerősítőt szedj illetve, hogy megnyugtasson, még ha te náthás is leszel, attól nem lesz baja a gyereknek.

Az elkényeztetéshez neked nincs közöd jó értelemben. Viszont szerintem érdemes ezt majd alaposan átbeszélni a pároddal, ha már meglesz a gyerek, hogy akkor hogyan szinkronizáljátok a dolgokat.

2014. szept. 13. 16:30
 17/79 anonim ***** válasza:
79%
Túlzásba estél. Nem lesz semmi baja. Képzeld el, hogy szülés után elkapod TE az influenzát, akkor kizárod magad a gyerektől?
2014. szept. 13. 16:40
 18/79 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azt se kèrjem meg,hogy "rakjuk ki" a gyereket az ágyból..
2014. szept. 13. 16:48
 19/79 anonim ***** válasza:
80%
De, nem kéne veletek aludnia egyáltalán. Nincs másik szoba, ahol aludhatna?
2014. szept. 13. 16:59
 20/79 anonim ***** válasza:
77%
Azt én sem tűrtem, hogy velünk alszik a gyerek. Addig nem aludtam az apjánál, amíg nem szoktatta le erről a 6 éves gyereket. Egy 6 évesnek semmi keresnivalója az apja ágyában, főleg, hogy az anyjánál is van külön szobája és sose alszik vele, meg az új pasijával (itt is volt külön szoba). Viszont olyat sose kértem volna, hogy ne hozza el, ha beteg. Főleg, hogy a párom orvos, sokkal jobb kezekben volt nála ilyenkor.
2014. szept. 13. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!