Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg finoman a...

Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?

Figyelt kérdés

11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.

Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?

2014. szept. 13. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
27%
Egy nyolcéves gyerekkel már le lehet ülni beszélni, hogy aludjon a saját szobájában.
2014. szept. 13. 18:00
 32/79 anonim ***** válasza:
42%
20-as vagyok. Pároméknál ugyanez volt. Ha az apja levitte a szemetet üvöltött, hogy hol van apa, mikor jön már, vége lesz a világnak, mert 2 percre eltűnt. Az anyjával nem volt ilyen mániákus, bár ott már volt tesó, így nem ő volt az egyetlen, de az apjánál ezt baromira kihasználta. 6 évesen még cumizott és pelenkában aludt, mert bepisilt minden éjjel. Ahogy átszoktatta az apja a szobájába, szép lassan elkezdett leszakadni. Még most is apamániás, de már elviselhetőbben, számomra ijesztő volt, ahogy az a 6 éves gyerek viselkedett, mikor megismertem. Természetesen (orvos lévén) az apja nem ismerte el, hogy a gyereknek segítségre lenne szüksége, szintén azzal magyarázta a dolgot, hogy mindent meg kell neki adni, ha már az anyjával szétmentek. Évek alatt sikerült normális belátásra bírnom őt, de abban még mindig nem vagyok biztos, hogy szülnék neki mégegy gyereket. Szerintem örökre háttérbe szorulna az első gyerek miatt, aki már visszafordíthatatlanul el lett kényeztetve.
2014. szept. 13. 18:04
 33/79 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nálunk.is pont ez van,csak a gyerek már 9 èves.

Igaz,nem sír,de ha apa eltûnik,leül,ès annyi. Hozzâm a 3èv alatt kb 10mondatot ha szólt.

A te párod hogy döbbent rá,hogy valami nem stimm.

2014. szept. 13. 18:11
 34/79 A kérdező kommentje:

Illetve hogy szoktatta át?

Mi megprobáljuk ott elaltatni,ez ugy 2,5ora

de max 20 perc alvás után sirva ordít,hogy apa..

2014. szept. 13. 18:14
 35/79 anonim ***** válasza:
45%
Igazából nem tudom, mi hozta nála a változást. Egyszer volt egy nagy vitánk ebből. A gyerekkel úgy voltam együtt huzamosabb ideig, hogy elmentünk nyaralni. Pótágyas szoba volt, de a gyerek nem volt hajlandó az apja nélkül aludni, így nekem kellett, mert én meg nem voltam hajlandó a gyerekkel hármasban aludni, hisz még a sajátomat se tervezem beengedni az ágyamba. Később rákérdeztem, hogy otthon ugye a saját szobájában alszik, a gyerek, mert akkor már gyanús volt a dolog. Kiderült, hogy még soha nem aludt az ágyában, mindig az apjával alszik. Mondtam a páromnak, hogy számomra ez nem egészséges, és nem tudom, mikor talál olyan balekot (bocsi, ne vedd magadra...), aki elfogadja a szitut, és első perctől kezdve egy vadidegen gyerekkel fog aludni. Magyarul mondtam neki, hogy készüljön arra, hogy soha nem lesz magánélete. Pedig ő családot szeretett volna, ezt már a kapcsolatunk elején elmondta. De rávezettem, hogy így még komolyabb kapcsolata se nagyon lesz, ha az élete teljes mértékben a gyerek fenekének kinyalása körül forog. Ő első perctől kezdve szeretett volna összeköltözni, de ezután a beszéletés után mondtam neki, hogy felejtse ezt el. Addig alkalmanként sem voltam hajlandó náluk aludni, míg a gyerek át nem szokott a saját ágyába. Végülis a kapcsolatunk elején volt ez, és ekkor ultimátumot adtam neki. Közöltem, hogyha ez nem változik, akkor a kettőnk kapcsolatának nincs jövője, és keressen olyat, aki ezt benyeli. Valószínűleg elgondolkodott ezen, illetve fontos lehettem a számára, mert néhány hónap múlva már össze is költözhettünk.
2014. szept. 13. 18:19
 36/79 A kérdező kommentje:

Ha pici lenne 1-2 èves,nem zavarna,de egy 9 èves...

szerintem nálunk is èrik ebbôl egy nagy vita..

2014. szept. 13. 18:26
 37/79 anonim ***** válasza:
55%
Úgy gondolom, ezelőtt a vita előtt hiba volt teherbe esned, de már késő. Én nem maradtam volna a párommal, ha nem változtat, és nálatok még nem lehet tudni, mi lesz a végkifejlet.
2014. szept. 13. 18:29
 38/79 A kérdező kommentje:

Azt ígèrte,a nyáron kiszoktatja.El is kezdte,aztán mióta anyuci befenyítette,minden változatlan.

Nem hiszem,hogy ezen bukna a kapcsolatunk,elôbb utóbb megoldódik...

2014. szept. 13. 18:32
 39/79 anonim ***** válasza:
64%

Hát pedig, nálam ez simám szakító ok. Nem csak, hogy most márott lesz a kicsi is, 4-es terveztek egy szobában nomorogni egy ordítü csecsemőt nyugtatgatva éjt nappá téve?

Vagy majd a te kis csecsemőd lesz külön szobában, a majdnem kamasz apucikicsifia meg terpeszkedik a hitvesi ágyban.

Szülés után, mikor vérzel össze-vissza, azt sem tudod, hol vagy a kimerültségtől, akkor is ott fog aludni? Ott fog belelátni mindenbe? Nem lehettek majd háman együtt, mert üvöltözik?

Vagy majd vérezve, kifáradva, esetleg hasi sebbel éjszaka a pisit fogod takarítani a saját ágyatokból, aztán majd a hugyos martacon aludni reggelig a kisbabáddal együtt? Naaaa neeeeee... Ez tök beteges.

Amúgy anyuka csak en fenyegetőzzön, köteles kiadni a gyerket láthatásra. Úgyhogy akár meg is pukkadhat!

Na pffffff, én nagyon kib....sznám a balhét.

2014. szept. 13. 18:50
 40/79 A kérdező kommentje:
Ha más nem,apucistól rakom ki a szobából,hâtha akkor elgondolkozik :D
2014. szept. 13. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!