Hogy kérjem meg finoman a párom, hogy ne hozza el a fiát, ha beteg?
11hetes terhes vagyok. Elhozta láthatásra a gyereket,aki meg van fázva,nem kicsit.
Bunkó lennék,ha megkérnék,hogy legközelebb így ne hozza el?
Kedves Utolsó!
Nálunk.is pont ez van,csak a gyerek már 9 èves.
Igaz,nem sír,de ha apa eltûnik,leül,ès annyi. Hozzâm a 3èv alatt kb 10mondatot ha szólt.
A te párod hogy döbbent rá,hogy valami nem stimm.
Illetve hogy szoktatta át?
Mi megprobáljuk ott elaltatni,ez ugy 2,5ora
de max 20 perc alvás után sirva ordít,hogy apa..
Ha pici lenne 1-2 èves,nem zavarna,de egy 9 èves...
szerintem nálunk is èrik ebbôl egy nagy vita..
Azt ígèrte,a nyáron kiszoktatja.El is kezdte,aztán mióta anyuci befenyítette,minden változatlan.
Nem hiszem,hogy ezen bukna a kapcsolatunk,elôbb utóbb megoldódik...
Hát pedig, nálam ez simám szakító ok. Nem csak, hogy most márott lesz a kicsi is, 4-es terveztek egy szobában nomorogni egy ordítü csecsemőt nyugtatgatva éjt nappá téve?
Vagy majd a te kis csecsemőd lesz külön szobában, a majdnem kamasz apucikicsifia meg terpeszkedik a hitvesi ágyban.
Szülés után, mikor vérzel össze-vissza, azt sem tudod, hol vagy a kimerültségtől, akkor is ott fog aludni? Ott fog belelátni mindenbe? Nem lehettek majd háman együtt, mert üvöltözik?
Vagy majd vérezve, kifáradva, esetleg hasi sebbel éjszaka a pisit fogod takarítani a saját ágyatokból, aztán majd a hugyos martacon aludni reggelig a kisbabáddal együtt? Naaaa neeeeee... Ez tök beteges.
Amúgy anyuka csak en fenyegetőzzön, köteles kiadni a gyerket láthatásra. Úgyhogy akár meg is pukkadhat!
Na pffffff, én nagyon kib....sznám a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!