Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek az olyannak gyerek, aki...

Minek az olyannak gyerek, aki nem szól rá, de ha kár történik, akkor meg torkaszakadtából üvöltözik?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Ma délelőtt szemtanúja voltam ennek. Boltban voltam, ahol árulnak parfümöket is, azaz van parfümrészleg.

Gyerek szaladgált, anyuka le se sz@rta, pedig már az eladó is szólt neki, hogy ne futkosson, mert drágák a termékek, és kárt okoz. Anyuka meg volt sértődve, apuka kontrázott. Fizetésnél voltam éppen, amikor a gyerek elcsúszott a szaladgálásban, nekiesett egy asztalnak, amikről kb 2-3 parfüm leesett, és össze is tört.

A gyerek amúgy kb 4-5 éves lehetett.

Na erre az anyuka mint a vadsakál, torkaszakadtából nekiállt üvöltözni, apuka meg rángatta a gyereket szintén üvöltözve, hogy nézze meg, mit csinált.

Szerintem a gyerek fel sem fogta, hogy kárt okozott, de sírt.

Ekkor jött az üzletvezető, vagy kicsoda, hogy most akkor készpénzben, vagy hogy szeretnék kifizetni? Ment a mentegetőzés, de végül nem volt más választásuk, mert hívták volna a rendőröket.

Nem voltak kisebbségiek amúgy.

Nem értem. Aki nem szól rá a gyerekre, lusta nevelni, vérig van sértve, ha más rá mer szólni, de ha tényleg gond történik, akkor meg tutul a gyerekkel mint a vadbarom, és még a gyereket hibáztatja mindenért, annak MI A FENÉNEK KELLETT GYEREK???

NEM provokálásnak szánom, de ezt tényleg meg akarnám értei.

Rossz volt nézni, hogy nem nevelik a gyereket, ezáltal a gyerek nem érzi a korlátokat, nem tudja, hogy a tetteinek következménye van, utána meg mint egy senkiházival ordítoznak, kiabálnak mindenki füle hallatára, és szeme láttára.

Miért??

Mi a véleményetek?

Történt veletek hasonló eset? Láttatok már ilyet?

vagy ez a normális manapság?

2014. aug. 29. 10:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

... kicsit olyan ez, mint amikor a liberális szemléletű barátaitok azt mondják a tiniknek, hogy ájulásig piálni jó és helyes, azzal hogy egy kislányon hatan vagy tizenketten mennek át semmi probléma nincs (ha az nem tiltakozik, persze, hullarészegen), hogy fűvel-fával-virággal közösülni ész nélkül a világ leghelyénvalóbb dolga, és hogy a drog is csak partikellék. Aztán elvárjuk, hogy az ebben a szellemben felnőtt kölykök majd felelősen viselkednek. Ha meg nem viselkednek felelősen, akkor jól megbotránkozunk, és kirúgjuk a gólyatábor vezetőit.

Pedig nem azok tehetnek róla. Nem tudom, érted-e.

2014. szept. 19. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!