Miert nem szeretnek a szuleim?
Istenem, léteznek ilyen emberek?:(
Nagyon sajnálom, bár tudom hogy ez nem segít. Törekedj keresni olyan embert, aki érezteti veled hogy fontos vagy. Esetleg külföldi munkalehetőség nem áll fenn? S keresel egy kis pénzt s aztán a továbbtanulás. Nem jut most más eszembe. elhiszem hogy elvagy keseredve.
Kitartást :*
"Nem tánadni akarlak, de gondolom a húgod tanult rendesen, fel tud valamit mutatni, nem csak ugy van mint te, nyilván hogy ő kap több mindent ezért, te meg nem."
És az szerinted normális, hogy az egyik gyereknek lakást vesznek, és fizetik az egyetemét, míg a másiktól meg a meleg vizet is sajnálják? Mert én enyhé szólva nem nevezném az ilyeneket szülőnek, mert attól még az a gyerek a gyerekük marad, ha nem is olyat lett, amilyennek elképzelték. Ez nem elvárás kérdése.
Kérdező légy erős. Itt már nem tudsz sajnos érdemben mit tenni, függetlenedj tőlük. Keress munkát, költözz el albérletbe, ne foglalkozz velük. Amit a szüleid művelnek enyhén szólva undorító. Nehéz lesz, de muszáj lesz leválnod róluk, és önálló életet kezdeni. Hidd el, az első lépések nehezek, de utána már sokkal könnyebb!
"Már ne is haragudj de a mai nevetséges ponthatárokkal művészet nem bejutni egyetlen főiskolára sem"
Jah. Fizetősre. Aztán szerinted az igazságos, hogy a hugicának vesznek lakást, támogatják az egyetemi tanulmányait, a kérdező meg nem tud egyetemre menni, mert hiába veszik fel, a szülei sz@rnak rá, és megoldásként elzavarják dolgozni, meleg vizet is csak kevés ideig használhat, míg a hugicának kinyalják a fenekét is úgy, hogy neki fizetik mindenestől az egyetemet? Nem azt mondom, hogy munka mellett nem lehet egyetemet végezni, de itt bőven nem erről van szó.
Kérdező én is csak az elköltözést tudom ajánlani, és a szülőkkel való kapcsolat nagy mértékű minimalizálását. Törődjenek csak a húgoddal, de ez később úgyis visszaüt. (Amikor az agyonkényeztetett hugica tojni fog rájuk, ha probléma van, egyből eszükbe fogsz jutni, de ne dőlj be nekik)
Azért ezt a sztorit meghallgatnám a másik oldalról is.
A húgod tanul, ergo ha bármit is fizetnie kellene (egyetemet, hétvégét), azt hitelből kéne. Normális, hogy a szülők inkább zsebből fizetik, mintsem hitelbe verje magát az illető. Az egyetem másik városban van? A lakás albérlet? Mert akkor nyilván azt is fizetik. Te jelenleg NEET vagy 20 évesen, nem nagy elvárás, hogy dolgozz vagy tanulj. Meleg vizet talán azért kapcsolják ki, mert bánatodban pazarlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!