Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem szeretnek a szuleim?

Miert nem szeretnek a szuleim?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert erzem ezt,valoszinu en tehetek rola, hogy ilyen a kapcsolatoma szuleimmel.Jo csaladi allapotban elunk van ket testverem...en vagyok a legidosebb.Ballagasra nem kertem semmit csak azt,hogy hagy csinaljam meg a jogositvanyt.A felet megkerestem,suli kozben dolgoztam es ki is fizettem de nem tudom befejezni mert a szuleim azt mondjak hogy 20 eves vagyok menjek el dolgozni.Nem vettek fel egyetemre igy most uj sulit keresek es melle munkat de semmit nem talalok.Nem jutok elorebb sehova:( hugom lakast kapott,fizetik az egyetemet neki es minden hetvegejet ha menni szeretne valahova.Elofizeteses telefonja van nekem meg kartyas amin sosincs penz ezert az iskolat se tudtam eddig felhivni amiert megint leszidtak itthon.Ha tehetem alig vagyok itthon,ha megis akkor is inkabb ulok a furdoben es ha sokaig vagyok bent kikapcsoljak a meleg vizet.Nem ertem miert ilyenek velem:(

2014. aug. 25. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8, a szöveg szerint nem vették fel egyetemre, és nem az, hogy felvették, de a szülei nem támogatják.
2014. aug. 25. 23:06
 12/12 anonim ***** válasza:

AZ sz@r ügy... Azért néltél már tanfolyamokat legalább,van valami elképzelésed?Az idő ketyeg,és itt a Szeptember,valahol már aug végén elkezdődnek.Ne késkelekedj hallod,mert ha se suli,se munka (mondjuk gondolom egy érettségivel,nem fogsz találni semmit...) szal először szakma plussz DIÁKMUNKA.Mert diákmunka van bőven,csak akarni kell ha egy műanyaggyárba kell 12óráznod akkor ott.Csupán annyi a dolgod,hogy legyen nappalin tanulói jogviszonyod.Mert figyeld majd meg,egy ideig még lehet eltűírik,hogy ott élsz.Aztán lehet kidobnak az utcára,nem ijeszgetés.... Az meg megint nem kifogás,hogy a

hugodat támadod.Na és felvették az egyetemre,lehet azért kaépott lakást hogy betudjon járni,gondolom ALBÉRLET.Totál érthető,nem?Csinál valamit,neked is ez kéne tenned... mert ez picit azért a te hibád is,ahogy az 5-ös leírta.

2014. aug. 26. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!