Ti mit tennétek ilyen helyzetben, ha a gyermeketekről fejlődéséről lenne szó?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk, a gyermekünk itt jár oviba. Az egyik kolléga is ki akarja hozni a családját. Megkértük hogy ne pont abba a faluba jöjjenek már ahol mi vagyunk, hogy a gyerekek ne egy oviba járjanak, mert az a mi gyermekünket visszavetné a nyelvtanulásban, az övé meg még nehezebben tanulná meg. Erre az volt a reakciója, hogy ő ezt lesz*rja, neki az a lényeg hogy a család kint legyen. És halljuk a többi kollégától, hogy nemcsak hogy abba a faluba akarnak jönni, hanem abba a házba is ahol mi lakunk. Olyan nagy kérés az hogy 7km-rel odébb költözzön???? Keressem meg esetleg az élettársát, hátha ő megérti az én gondom, mert úgy látszik nála igencsak süket fülekre találtunk.2014. júl. 23. 13:05
1/38 A kérdező kommentje:
Azt azért szeretném kiemelni, hogy nekem nem azzal van gondom, hogy kijön az ő családja is, mert teljesen megértem milyen rossz hogy ő itt, a család meg otthon. Mi is így éltünk két évig, tudom milyen. Nekem azzal van gondom hogy miért pont ide!
2014. júl. 23. 13:06
2/38 anonim válasza:
Valamilyen szinten megértelek téged is, de számomra valahogy furi beleszólni abba, hogy a másik hová költözzön.
3/38 anonim válasza:
Biztos sokat mondtátok neki, hogy milyen jó ott nektek, ahol most vagyok és ezért akar oda menni. És mivel oda megy ahova akar, ezért te nem fogod tudni megakadályozni.
4/38 anonim válasza:
Ugyan már! A gyereked így is - úgy is megtanulja az idegen nyelvet. Én nagy ívben tennék rá, hogy te mit akarsz.
5/38 anonim válasza:
A munkahelyetek biztositja a lakast, munkat, ovit, stb/ Azert kerdem, mert kollega. Viszont ha munka altal jonne ki, en nem solnek hova vigye a gyereket, hol lakjon. A gyereket nem fogja visszatartani a masik. Te leszel majd legjobban meglepodve, hogy meg otthon is a magyarok kozott is a ket gyerek az adott nyelven fog csevegni nagyon hamar. En helyedbe inkabb segitenem oke, t nem azt kerdeznem, hogy miert pont ide. Tudod, pont ilyen tipusu kerdesekert van meg a rossz hir kulfoldon a magyarokrol. Hogy mennyire irigyek, nem segitokeszek.
6/38 anonim válasza:
Azt ugye nem gondoltad komolyan, hogy te fogod megmondni másnak, hogy hova költözzön? Kinek képzeled magad?
7/38 Andizsuzsi válasza:
Ha én külföldre (vagy bárhová) akarnék költözni, pont le@asznám, hogy másnak mi a véleménye róla. Szerintem posztold ki a face-ra, hogy kéretik a magyaroknak máshova költözni, mert a ti köreiteket zavarja a magyar szomszédság. Sosem szoktam ilyet írni, de őrült nagy tahó vagy.
8/38 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt így megkérdezem, de: normális vagy???
Kisajátítottad azt a várost, vagy mi?
Hát megáll az ész, komolyan. :D Még szép, hogy nem hallgatnak rátok, az kéne még. Stipi-stopi, vagy micsoda??
9/38 anonim válasza:
Az égvilágon semmi közöd hozzá. Ha nem tetszik, vidd te máshova a gyereked, ők is odaviszik, ahova akarják. Az meg butaság, hogy ez fogja hátráltatni a nyelvtanulásban, nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!