Figyelemzavaros, hiperaktív anyukák, ti mernétek vállalni még babát, ha kiderülne gyermeketekről ez a betegség?
Én nem vállalok másodikat, de nemcsak azok miatt, amik kiderültek a kislányomról, hanem közrejátszik az aanyagi bizonytalanság is, és nem utolsó sorban az, hogy a férjemre nem lehet számítani sajnos, már egyre inkább így látom. Ha az utóbbi kettő nem lenne, vagy legalább csak az egyik, akkor meggondolnám. De így nem bírnám, egyedül ezt a sok gondot. Pedig nagyon sajnálom.
(Tegnap nekem is eljárt sajnos a kezem... Téptem a számat szokás szerint, ő meg elkezdte gúnyosan utánozni... Na ezt már nem vagyok hajlandó eltűrni...)
En igen, pont azert, mert neki is jot tenne egy testver, jobban le tudna magat "kotni" - igaz csak kesobb. Az en kisfiam most harom es fel eves es eleg eros a gyanu, hogy hiperaktiv. Az egesz napom rola szol. Arra figyelj, tudom, hogy nagyon nagyon nehez, de ne ussd meg, mert naluk ez nem hasznal, sot, meg jobban beporognek tole. Az enyem mar torte be az uveget okollel, pedig nem bantottam, csak rakiabaltam es nem kapta meg, amit nem akart. Ez is jellemzo, hogy tornek, zuznak. Egy jatek sem marad meg sokaig nala egeszben. Kulonben pedig egy nagyon ertelmes, okos kisfiu.
Mi ra a garancia, hogy a masik gyerek is hiperaktiv lenne? Vagy azert kerdezed, mert ugy gondolod nehez vele es meg egy gyerekkel nehezebb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!