Az előbb láttam, hogy egy kb.5-6 éves gyerek megütötte, megrúgta, majd leköpte az anyját. Hogyan fajulhat ez idáig?
Figyelt kérdés
Engem őszintén megdöbbentett, hogy egy ilyen kicsi gyerek hogy lehet ilyen agresszív. Ráadásul, ha jól értettem, az váltotta ki belőle ezt a viselkedést, hogy az anyja nem vett neki meg valamit.
Mégis, kinek a hibája ez? Ti mit tennétek, ha így viselkedne a gyereketek?
2014. júl. 21. 12:28
41/41 anonim válasza:
én olyan pofont leb*sztam volna neki,hogy egész életre megjegyezte volna :DDD álljunk már meg azért :DD és am egyetértek itt az egyik válaszolóval,nemcsak a szerencsélen anya neveli azt a gyereket,hanem az apja is... -.- .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!