Kislányom felmászott az asztalra és fejre esett a padlón sebes az orra meg a homloka de semmi baj ti vinnétek megnézetni a fejét orvossal vagy ha nincs baja akkor nem kell?
Ne törődj az okoskodókkal! Ők mindent jobban tudnak mindenkinél. Az ő gyerekük biztos mindig szót fogad és soha nem rosszalkodik. Gondolom nem aludtál vagy tévét néztél amikor leesett a kislányod.
Az én kislányom a múltkor a székről esett le, amikor kötöttem be a cipőfűzőjét (1 éves). Telibe a fejére esett. Ennek ellenére csak egy kicsit sírt, utána ugyanúgy virgonckodott, ahogy szokott. Este volt, egyedül voltunk itthon, gyorsan felhívtam az ügyeletet. Nagyon kétségbe estem. Azt mondták, hogy ne vigyem be, csak figyeljem a reakcióit. Ez egy lassabb folyamat, ha valami agyi károsodást szenvedett. 24-48 óra megfigyelés. Figyeld, hogy nem lesz-e aluszékony, ha elalszik, akkor picit pöcköld meg, hogy reagál-e rá. Szerintem nyugodj meg, nem lett semmi baja. De, ha megnyugtat, hívd fel te is a gyermekügyeletet, mond el mit történt. Majd, írj, hogy mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!