Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az előbb láttam, hogy egy...

Az előbb láttam, hogy egy kb.5-6 éves gyerek megütötte, megrúgta, majd leköpte az anyját. Hogyan fajulhat ez idáig?

Figyelt kérdés

Engem őszintén megdöbbentett, hogy egy ilyen kicsi gyerek hogy lehet ilyen agresszív. Ráadásul, ha jól értettem, az váltotta ki belőle ezt a viselkedést, hogy az anyja nem vett neki meg valamit.

Mégis, kinek a hibája ez? Ti mit tennétek, ha így viselkedne a gyereketek?

2014. júl. 21. 12:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
63%

Az anya hibája!!! Lehet ráfogni mindenre: játék, ovis társak, internet...meg a legújabb kedvencem: hiperaktív! Minden idegbeteg neveletlen gyerekre rá lehet mondani! :-D :-D

Ha tarkón lett volna csapva párszor a hisztiknél, most nem lenne ilyen! De hát az ultra modern szuperanyu nem csinál ilyet... :-D ..meg beszélgetni se kell "azzal", csak megcsinálni, ajándékkal elhallgattatni! Meg is érdemli az ilyen gyereket....

Elnézést, de kicsit indulatos lettem...

Én biztos fogok 1-2 pofont osztani, ha belehalok utána a sajnálatba, akkor is... persze, a hisztik elejétöl higgadt beszélgetéssel szerintem nem sürün kell.. kompromisszumokat is köthetünk, pl. segít nekem fözni és kap érte finomságot.. :) már vannak ötleteim, remélem én is olyan jó anya leszek, mint az enyém! :)

22L

2014. júl. 21. 12:51
 12/41 anonim ***** válasza:
22%
Inkább ne vállalja gyereket, kislány.
2014. júl. 21. 12:52
 13/41 anonim ***** válasza:
55%

Olyat örökölhet, de nem minden esetben van az.

És nem egyforma nevelés kell minden gyerekhez. Hiába nevelike gyformán, más személyiségek, mást hoz ki belőlük ugyanaz a dolog.

2014. júl. 21. 12:54
 14/41 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, nem most lesz babám, félre értettél.. még korai lenne, még tanulnom kell nekem is, hogy legyen mit átadni! :)

22L

2014. júl. 21. 12:55
 15/41 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván nem minden esetben. De itt mindenki azonnal az anyát szidta, higy nem nevelte meg a gyereket.
2014. júl. 21. 12:55
 16/41 anonim ***** válasza:
25%
Akkor meg van remény, hogy kicsit okosodsz.
2014. júl. 21. 12:56
 17/41 anonim ***** válasza:
48%
A szomszédom gyereke ugyanilyen. Egyszerű oka van, azt látja az apjától, hogy anyával így kell bánni...
2014. júl. 21. 13:00
 18/41 anonim ***** válasza:
43%

Miért az anya a hibás? Hát persze, az ő bűne...

Abba még nem gondolt bele senki, hogy ezt látja otthon pl az apjától?! Tiltakozik a nő? Üsd addig amíg meg nem gondolja magát!

Gondolkodni emberek, gondolkodni!

Biztos sokat ütött rá a kezére kicsiként, ezért most tétlenül tűri, ahogy a gyereke megveri? Természetesen ez csak az anya hibája...

2014. júl. 21. 13:41
 19/41 anonim ***** válasza:
76%

Aki így ráordít másokra, hogy "gondolkodjatok, gondolkodjatok" meg nem az anya a hibás, az olyan okosnak hiszi magát?

Ennek több oka lehet, ahogy innen is kitűnik...és igen, köztük van az anya is, ezt általában azok nem tudják elfogadni, mondom általában, akik valamit elrontottak a gyerekükkel, és maguknak is tagadják, hogy hibásak lennének...

2014. júl. 21. 13:46
 20/41 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom erre a választ...főleg, mivel mindenki le lett pontozva azért, amiért azt írták, hogy a szülő a hibás. Ki a hibás akkor, ha nem a szülő????hmm???

Hétvégi eset: férjemmel beültünk egy étterembe, egy 5 év körüli kisfiú kiabálva szaladgált az asztalok között, és (NEM HITTEM A SZEMEMNEK, NEM BÍROM FELFOGNI) odament a vendégekhez, és mindenkit LEKÖPÖTT, majd nevetve elszaladt. A drága édesanyukája+ apukája vígan üldögéltek, és mosolyogva nézték. Mondom, nem hittem el, hogy ilyen van. Jöhetnek a nagy "anyatigrisek", de én olyan pofont adtam volna a szülőknek, hogy lefordulnak a székről. Felháborító, hogy mit meg nem engednek maguknak+gyerekeiknek egyesek. Tisztelet a kivételnek. De ez engem sokkolt!!!

2014. júl. 21. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!