Szülők, kamaszok! Jogos, hogy felháborít, és nagyon rosszul esik az alábbi? (folyt. Lent)
Anyukám már nagyon règ meghalt,apával élűnk ketten,de van barátnője persze.2009 óta nem voltunk apával ketten nyaralni,2011 nyaràn voltunk apa baràtnőjèvel,annak lányával és annak baràtjával.Ott aztán mindenki nekem esett,apa sem állt ki mellettem,ráadásul mindenki költségét ő fizette,pedig amügy nem vagyunk gazdagok,és hitelünk is van.A lényeg az,hogy apa egészen 1 hónappal ezelőttig ígérgette,hogy most nyáron elmegyünk ketten,ahogy terveztük.Nagyon szerettem volna,ha így lenne,örültem is.Erre tegnap azt mondja,hogy jönne a barátnője is,a lánya és a barátja,mint anno.Azt mondta most nem ő fizetnè,de a múltbéli dolgok miatt nem hiszek neki,mert akkor is elhallgatták előlem,ès csak a nyaralàson jöttem rá.Meg amúgy sem akarok velük menni,nem vagyok jóban a baràtnője lányának baràtjával,mikor együtt voltunk nyaralni,ott jól összevesztünk.Mondtam,hogy akkor inkább nem megyek sehova vagy elmegyek egyedül.Azt mondja,hogy ő nem akar velem kettesben menni.
Nagy kérés egész èvben pár nap ketten az előre eltervezett programokkal?!Szerintem azért nem annyira...
Amúgy 18 éves vagyok,ha ez érdekel valakit,és lány persze.
#11:K.u.r.v.á.r.a nem vagyok elkényeztetve.Egèsz èvben mégcsak nem is szílhatok apámhoz,mert vagy dolgozik vagy a baràtnőjével telefonál/van.Szó szerint.Egèsz èvben mèg nem ült le velem egyhuzamban fèl! óràt sem beszèlgetni.Ennyit erről,hogy körülöttem forog a világ,biztosan...
Tudtommal pedig egy csalàdi nyaralásban nem tartozik bele senki csak apa meg èn.Én sem megyek velük,mikor ketten mennek.
*szólhatok
Bocsi megint az elírásokért,még mimdig érintős telóról írok.
Utolsó!Ugye ez csak vicc?!Értsem meg azt,hogy apámnak nem vagyok fontos?!Hát köszi! :*
Az a durva,hogy ezzel mások is egyetértenek,mert felpontoztak,nem maradt semleges a válasz.Nem tudom TI mit szólnátok a helyemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!