Szülők, kamaszok! Jogos, hogy felháborít, és nagyon rosszul esik az alábbi? (folyt. Lent)
Anyukám már nagyon règ meghalt,apával élűnk ketten,de van barátnője persze.2009 óta nem voltunk apával ketten nyaralni,2011 nyaràn voltunk apa baràtnőjèvel,annak lányával és annak baràtjával.Ott aztán mindenki nekem esett,apa sem állt ki mellettem,ráadásul mindenki költségét ő fizette,pedig amügy nem vagyunk gazdagok,és hitelünk is van.A lényeg az,hogy apa egészen 1 hónappal ezelőttig ígérgette,hogy most nyáron elmegyünk ketten,ahogy terveztük.Nagyon szerettem volna,ha így lenne,örültem is.Erre tegnap azt mondja,hogy jönne a barátnője is,a lánya és a barátja,mint anno.Azt mondta most nem ő fizetnè,de a múltbéli dolgok miatt nem hiszek neki,mert akkor is elhallgatták előlem,ès csak a nyaralàson jöttem rá.Meg amúgy sem akarok velük menni,nem vagyok jóban a baràtnője lányának baràtjával,mikor együtt voltunk nyaralni,ott jól összevesztünk.Mondtam,hogy akkor inkább nem megyek sehova vagy elmegyek egyedül.Azt mondja,hogy ő nem akar velem kettesben menni.
Nagy kérés egész èvben pár nap ketten az előre eltervezett programokkal?!Szerintem azért nem annyira...
Amúgy 18 éves vagyok,ha ez érdekel valakit,és lány persze.
Nem jogos a felháborodásod.
Nyilván apukádnak a barátnője és a lánya is már a családhoz tartozik. Nyilván a szabadságát, nyaralását vele is szeretné tölteni.
Szerintem igazán megérthetnéd ezt, főleg így, hogy 18 éves vagy, nem pedig egy kisgyerek.
Rendkivul gyerekes vagy. Miért faj neked, hogy apad boldog? Mert en, körülötted forog igy a világ?
Nem, nem jogos a felháborodásod. Plane, hogy ugy tűnik, ti ketten életek, a barátnő nem el veletek. Tehat tulajdonképpen egesz evben kettesben vagytok, most nyaraláskor lennetek egyutt. Hogy kinek mit fizet: felnott ember, nyilván dolgozik, majd o beosztja a pénzét. Te oszd be azt, amit te keresel.
Jogos a felháborodás, és nagyon megbántódnék a helyedben, ha apukám azt mondaná, nem akar velem kettesben lenni. Apukádnak melletted kéne állnia így, hogy anyukád elhunyt. Ès nem kötelességed szeretned az "új anyukádat"...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!