Szülők, kamaszok! Jogos, hogy felháborít, és nagyon rosszul esik az alábbi? (folyt. Lent)
Anyukám már nagyon règ meghalt,apával élűnk ketten,de van barátnője persze.2009 óta nem voltunk apával ketten nyaralni,2011 nyaràn voltunk apa baràtnőjèvel,annak lányával és annak baràtjával.Ott aztán mindenki nekem esett,apa sem állt ki mellettem,ráadásul mindenki költségét ő fizette,pedig amügy nem vagyunk gazdagok,és hitelünk is van.A lényeg az,hogy apa egészen 1 hónappal ezelőttig ígérgette,hogy most nyáron elmegyünk ketten,ahogy terveztük.Nagyon szerettem volna,ha így lenne,örültem is.Erre tegnap azt mondja,hogy jönne a barátnője is,a lánya és a barátja,mint anno.Azt mondta most nem ő fizetnè,de a múltbéli dolgok miatt nem hiszek neki,mert akkor is elhallgatták előlem,ès csak a nyaralàson jöttem rá.Meg amúgy sem akarok velük menni,nem vagyok jóban a baràtnője lányának baràtjával,mikor együtt voltunk nyaralni,ott jól összevesztünk.Mondtam,hogy akkor inkább nem megyek sehova vagy elmegyek egyedül.Azt mondja,hogy ő nem akar velem kettesben menni.
Nagy kérés egész èvben pár nap ketten az előre eltervezett programokkal?!Szerintem azért nem annyira...
Amúgy 18 éves vagyok,ha ez érdekel valakit,és lány persze.
Nem tudom kiszopni a kis ujjambol, hogy veled ki volt es ki nem gyerekkorodban. Nem irtad, igy kovetkeztettem. Ettol fuggetlenul ugyan azt gondolom. A kerdezo vagyik meg az apja szeretetere es odafigyelesere. O ettol nem lesz onzo, vagy "hisztis pitsa". Az apja boldogsaga is szamit persze, de mivel van egy gyermeke ra is gondolhatna neha- neha.
Atadom 70%-os de biztos idiotanak fog nezni, ahogy itt mindenki mas.
És csak akkor törődik a lányával, ha kettesben megy el vele nyaralni? Miért kéne egy 18 éves lánnyal elmenni kettesben nyaralni. Megértem ha 10-12 éves lenne, de már nem kislány. Mit kell túlmisztifikálni ezeket a dolgokat.
Basszus, fel kéne fogni már józan felnőtt ésszel, hogy nem egy kislányről beszélünk hanem egy FELNŐTT emberről!
A "gyermek" nagykoru, felnott, de ne zavarjon.
Idióta? Csak tan nem tukorbe néztél?
Csak én tartok ott, hogy megígérte???? Vagy ez csak nekem számít valamit? A igérethez kell egy alap bizalmi kapcsolat (elhiszem a másiknak, hogy megteszi, amit mondott, mert ismerem és megbízok benne). De ez a bizalom elillan, ha nem tartjuk be az igéretet. Ez esetben az igéret vagy megvezetésként szolgált, vagy csak átvertek minket. Ki olvasta ki a sztoriból, hogy a kérdező hisztizik/érzelmileg zsarol és ezért tett igéretet az apja? Egy lány nem akarhat kettesben lenni az apjával? Az még rá is tesz egy lapáttal, hogy az apja barátnője és pereputtya nem kedvelik Őt és több konfliktusuk is volt. Írta azt valahol a kérdező, hogy elküldené az apja mellől a nőt, amikor látja az apján, hogy boldog? Nem küldené el, csak már nem fér oda tőle. Még a közös nyaralásukba is bele akar furakodni az a nő. Akkor szerintetek mennyi ideje lehet a kérdezőnek közösen az apjával? Ha nem megy el Ő a hisztis. Ha elmegy Ő lesz kiközösítve és esélyes még jópár vita. Ki akarna olyan emberekkel nyaralni, akikkel nem jön ki? Ezt bevállalni az apjáért, akit szeret, miközben az nő folyton közéjük áll és az apja nem képes kiállni mellette?
Kérdező én megértelek, szerintem se menj sehová, ha nem akarsz (érthetően).
Lehet lepontozni.
"2011 nyaràn voltunk apa baràtnőjèvel,annak lányával és annak baràtjával.Ott aztán mindenki nekem esett,apa sem állt ki mellettem,"
Nem írtad, mi volt a probléma, de ha igazad volt, akkor szülőként az a minimum, hogy kiálljon érted.
"apa egészen 1 hónappal ezelőttig ígérgette,hogy most nyáron elmegyünk ketten,ahogy terveztük"
Nem tartotta be az ígéretét. Jogos, hogy rosszul esik.
"apával élűnk ketten,de van barátnője"
"Erre tegnap azt mondja,hogy jönne a barátnője is,a lánya és a barátja,mint anno."
"Nagy kérés egész èvben pár nap ketten az előre eltervezett programokkal?"
Valaki írta, hogy most már a barátnő meg a lánya is a családhoz tartoznak. Miután nem együtt élnek, én a kérdező helyében annyira nem tekinteném családtagnak a barátnő lányát és annak barátját. Amúgy meg mi olyan nagy probléma abban, hogy egy lány szeretne egy évben két napot eltölteni az apjával? Teljesen mindegy, hány éves.
A kompromisszumos megoldás az lenne, hogy apukád elmegy veled egy hosszú hétvégére valahová, amit ő fizet. Aztán nyaral egyet a barátnővel is (amit elvileg kifizet a barátnő) és oda legfeljebb nem mész, ha nincs kedved.
Az apa simán mondhatta volna, hogy kettesben nem, csak családdal. De az, hogy azt mondja, hogy kettesben aztán előtte szól, mások is jönnek (akiket ráadásul nem is kedvelek) az nekem is nagyon rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!