Kamaszok! Ti mit szoktatok mondani otthon, hogyha mondjuk el akartok menni egy buliba?
Én mindig bajban voltam ezzel,pedig el szoktak általában engedni mindenhova.
17L
Buli lesz, megyek, majd jövök...
Mit kéne mondani? Éjszakai sakkszakkör?
Gondolom a szüleid is felkészültek, hogy a bugyid lecsusszan időről-időre, és matt részegre isszátok magatokat Martinival a csajokkal.
Az igazat, hova megyek mikor jövök, mit csinálok.
A szüleim addig nyugodtak, amíg tudják hol vagyok, és jó társaságban vagyok-e.
Jó igaz, ez csak úgy működik, hogy mindig őszinte vagyok, és tanulok is rendesen, nincs velem baj.
Első válaszoló általánosít, joggal sajnos, ezért nem kell nekiugrani, bár tény, hogy nem volt érdemleges a válasza.
De a kérdező nem tűnik annak a tipusnak akinek csak úgy lecsúszik időnként.
utolsó, hova szoktál eljárni te 14 évesen....?
Én mindig megmondom hogy hova megyek, mikor érek haza és azt is hogy kikkel megyek.
Anyu, lenne egy buli, ez és ez szervezi(tudod, akiről meséltem, normális), itt. 2-kor telefonálok, hogy mikor gyere értem, jó kislány leszek. Oké?
((igen, mikor jöjjön. Anyának elve, hogy éjszaka egyedül nem közlekedem. Vagy hazakísértetem magam, vagy értem jön, de 8-9 után nem mászkálhattam egyedül. Elmúltam már 20, de ha hajnali 2-kor felhívnám, hogy anya, rossz előérzetem van, gyere értem! Azonnal kocsiba ugrana, és értem jönne a világ végére is.))
Buliba ugyan sosem megyek/mentem, mert rühellem... De akármi a programom, az igazságot mondom.
Miért kellene hazudni? Ide és oda megyek, ekkor és akkor jövök.
Anno kb úgy adtam elő, hogy anya lesz egy buli szombaton itt meg itt, mehetek? Mire ő, meddig tart. Mire én, nem tudom de ott alszom a valamelyik barátnőmnél utána. Mire ő a valamelyik barátnő anyukája mit szól? Mire én, semmit.
Kb. ennyi volt, mert nem abban a városban laktam, ahol a sulim volt, így buliból sosem tudtam hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!