Kamaszok! Ti mit szoktatok mondani otthon, hogyha mondjuk el akartok menni egy buliba?
Figyelt kérdés
Én mindig bajban voltam ezzel,pedig el szoktak általában engedni mindenhova.
17L
2014. jan. 24. 18:08
11/16 anonim válasza:
Én csak közöltem hogy ide és ide megyünk (ismerték a törzshelyeinket), ezzel és ezzel (a barátaimat is ismerték és szerették is), majd jövök (mikor már megvolt a jogsim autóval jártam), vagy majd hoznak (ha inni akartam, fuvarom volt - mindig volt egy ügyeletes taxis a társaságban, ittas ember mellé nem ültünk). Sosem szabták meg, hogy mikorra érjek haza, nem hívogattak telefonon, nem vártak otthon tűkön ülve. Csak mindig figyelmeztettek, hogy vigyek lakáskulcsot, ne ébresszem már fel őket azzal, hogy engedjenek be hajnal 3-kor. Ez 16 éves koromtól ment. Ottalvós bulik is voltak. 2 barátunk családjának is volt nyaralója, az egyik 20 km-re tőlünk, a másik fent a hegyekben. Hosszúhétvégére a hegyekbe mentünk, egy éjszakára meg a közelebbibe. Így nem kellett a szórakozóhelyek tömegnyomorát elviselni, csak magunk voltunk, egy jól összeszokott társaság. Ezzel se volt baja a szüleimnek, sőt, még jobban is szerették. Gondolom olyankor nekik is volt egy jó éjszakájuk, hisz üres volt a ház. :D
12/16 anonim válasza:
Megmondom, hogy kivel és hova megyek. Ennyi.
Mivel ritkán hagyok ki 1-1 hétvégét, ezért megszokták már.
16l
13/16 anonim válasza:
Elmegyek ide XY-ékkal, kb. ekkor érek haza, nálam lesz a mobilom. Vagyis megmondom, hogy hova, kikkel, mikorra érek haza.
14/16 anonim válasza:
#7: Nem sok helyre, iskolaidőben is csak ritkán, jórészt szünetben ismerőshöz. Nyáron se vagyok egy örök kalandor. Ízlések és pofonok. (-azért írtam, mielőtt valaki elítélne)
15/16 anonim válasza:
Mutter, Fater, őmegyek' a haverokkal szétcsapni a plätz-ot, lesznek csajok, sör, drog. Holnap reggel megnézhetiteak a Facebook-on, hogy hogyan ment a buláj. Na, cső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!