Kamaszok! Hogy kéredzkedtek el otthon egy buliba?
Én úgy engedném el a gyerekeket, hogy megmondják a pontos címet, megbeszéljük, hogy meddig maradhatnak, ha kell, fel tudom őket hívni mobiltelefonon, és ha messze van, akkor a megbeszélt időpontban 1 utcával odébb várom őket az autóban.
Aztán egyre tovább maradhatnak ki, és ahogy nőnek, már nem feltétlenül megyek értük autóval.
attól függ hova
17 évesen engedtek el először éjjelre, sajnos falun a legközelebbi szórakozóhely 25km-re volt, az első busszal tudtam csak hazamenni:(
kb 3-adjára mertem elkéretkezni.
pontosan tudták kikkel megyek, hova megyek mikor jövök.
hívnom kellett őket, hogy felszálltam a buszra, hajnalban apu elém jött.
csak egyenesen érdemes elmondani hova mész kik lesznek mikor mész mikor jössz.
a szülők általában nem csak úgy jókedvükből nem engednek dolgokat, hanem aggódnak.
A 3.-at miért kellett lepontozni? Szerintem ha már valaki x ideje jár bulizni, akkor felesleges állandóan kikönyörögni a szülőknek, meg persze egy idő után meg is szokják.
Mondjuk én minden héten járok már kb 2 éve, szóval inkább azt kell nekik külön bejelentenem, ha nem megyek.
Szóval én is csak megmondom, hogy megyek bulizni, ha megkérdezik, hogy kivel és hova megyek, akkor megmondom, és ennyi.
En sose kereztem, csak annyit mondtam hova megyek es mikor jovok, pontosabban kijelentettem.
Elso buliba kb 13 evesen mentem de ettol fuggetlenul ritkan jartam ki. Szuleim megbiztak bennem, nem voltam kicsapongo tipus es ma sem vagyok az… 25 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!