Férjem fel akar jelenteni, hogy nem engedem a gyereket hozzá, de ez nem igaz, mindig ajánlottam fel neki cserehétvégét. Hogy tudom bizonyítani?
Beszélgetéssel gondoltam.
írtam példákat a 'másik oldalról nézve', hátha segítek megérteni, hogy az exedben mi játszódhat le.
Látszólag az exed ragaszkodik a gyerekhez és ha egy 6éves gyerek nem rajong az apjáért annak több oka lehet.
A stílusodból ítélve, vagyis abból, hogy nekem is visszatámadtál még így ismeretlenül is, arra következtetek, hogy apucit nem valami szépen emlegeted a gyereknek. Ha apukát áztatod a gyerek előtt, azzal szintén megvalósítod a gyermekveszélyeztetést...
Ez a két dolog az, amihez kvázi nincs közöd. Ebbe bele kell törődnöd.
Egyébként ezt honnan tudod?
A gyerek meséli? Nem gyanusítgatok, de nem biztos, hogy mindent el kell hinni egy 6évesnek.
Nálunk is azt adta be az anyjának, hogy nem csinálunk semmit, csak TV-t nézünk, mindezt egy olyan hétvége után, amikor élményfürdő, mozi és egyebek volt a program.
Az elvált szülők gyerekei félelmetes milyen fantáziával vannak megáldva és féltékenységükben használják is.
Beszélgess, nyugodtan az exeddel, kérdd meg, hogy mesélje el, hogy miket szoktak csinálni, mert a gyereke ezt és ezt meséli. Attól, hogy elváltatok a gyerek neveléséért ketten vagytok felelősek, amibe nem fér bele a sértettség. Egyik fél részéről sem.
ma 15:14-nek
Sajnos sok esetben az ex hozzáállása miatt (oldaltól függetlenül). Nálunk anyuka miatt, aki ha lehetne úgy ugráltatna minket, ahogy éppen kedve tartja.
Normális esetben a törvény valóban, csak irányadó kellene, hogy legyen.
Utolsónak
A csere hétvégét nem kérni kell, hanem kötelezően adni.
Jog szerint...
Lefordítom én is akkor.
Nem az a lényeg, hogy kért-e, mert az fel kell ajánlani és az sem számít, hogy a felajánlottat elfogadta e, mert nem köteles azt a dátumot elfogadni, amit felajánlanak.
Ez egyeztetés és megbeszélés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!