Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férjem fel akar jelenteni,...

Férjem fel akar jelenteni, hogy nem engedem a gyereket hozzá, de ez nem igaz, mindig ajánlottam fel neki cserehétvégét. Hogy tudom bizonyítani?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 14:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetéssel gondoltam.

írtam példákat a 'másik oldalról nézve', hátha segítek megérteni, hogy az exedben mi játszódhat le.

Látszólag az exed ragaszkodik a gyerekhez és ha egy 6éves gyerek nem rajong az apjáért annak több oka lehet.

A stílusodból ítélve, vagyis abból, hogy nekem is visszatámadtál még így ismeretlenül is, arra következtetek, hogy apucit nem valami szépen emlegeted a gyereknek. Ha apukát áztatod a gyerek előtt, azzal szintén megvalósítod a gyermekveszélyeztetést...

2014. júl. 18. 15:13
 22/39 anonim ***** válasza:
48%
Én azt nem érem, hogy miért kell azt a szemét törvényt ennyire követni... Én engedném a gyereket akkor mikor apjának/anyjának ideje van, ha minden hétvégén akkor minden hétvégén vagy hétköznap is bármikor. Mi ez a cserélgetés? Eszem f@xom megáll!!!!!
2014. júl. 18. 15:14
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez a két dolog az, amihez kvázi nincs közöd. Ebbe bele kell törődnöd.

Egyébként ezt honnan tudod?

A gyerek meséli? Nem gyanusítgatok, de nem biztos, hogy mindent el kell hinni egy 6évesnek.

Nálunk is azt adta be az anyjának, hogy nem csinálunk semmit, csak TV-t nézünk, mindezt egy olyan hétvége után, amikor élményfürdő, mozi és egyebek volt a program.

Az elvált szülők gyerekei félelmetes milyen fantáziával vannak megáldva és féltékenységükben használják is.

Beszélgess, nyugodtan az exeddel, kérdd meg, hogy mesélje el, hogy miket szoktak csinálni, mert a gyereke ezt és ezt meséli. Attól, hogy elváltatok a gyerek neveléséért ketten vagytok felelősek, amibe nem fér bele a sértettség. Egyik fél részéről sem.

2014. júl. 18. 15:16
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:14-nek

Sajnos sok esetben az ex hozzáállása miatt (oldaltól függetlenül). Nálunk anyuka miatt, aki ha lehetne úgy ugráltatna minket, ahogy éppen kedve tartja.

Normális esetben a törvény valóban, csak irányadó kellene, hogy legyen.

2014. júl. 18. 15:19
 25/39 anonim ***** válasza:
2%
Ezek nem indokok. Bizonyítsa ő, hogy kért cserehétvégét, ő a feljelentő!
2014. júl. 18. 15:20
 26/39 anonim ***** válasza:
95%

Utolsónak

A csere hétvégét nem kérni kell, hanem kötelezően adni.

Jog szerint...

2014. júl. 18. 15:22
 27/39 anonim ***** válasza:
8%
Igényt tart-e rá egyáltalán, lefordítom neked! Nyilván ilyenkor a következőt szokás felajánlani bizonyos korlátok miatt. Kérdezőnek: Megjelent a felajánlott hétvégén? Ezt nem tudjuk.
2014. júl. 18. 15:28
 28/39 anonim ***** válasza:
87%

Lefordítom én is akkor.

Nem az a lényeg, hogy kért-e, mert az fel kell ajánlani és az sem számít, hogy a felajánlottat elfogadta e, mert nem köteles azt a dátumot elfogadni, amit felajánlanak.

Ez egyeztetés és megbeszélés kérdése.

2014. júl. 18. 15:30
 29/39 anonim ***** válasza:
A kérdés lényegét ez akkor sem érinti, ez egy mondvacsinált balhé akkor is, ezek alapján természetesen!Ha tudja bizonyítani, hogy felajánlotta, ha nem.
2014. júl. 18. 15:38
 30/39 anonim ***** válasza:
Ha teljesen be akarod magad biztosítani, még nem késő most szépen írásban felajánlani neki még három?póthétvégét szépen elosztva a hátralevő évre akár!
2014. júl. 18. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!