Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férjem fel akar jelenteni,...

Férjem fel akar jelenteni, hogy nem engedem a gyereket hozzá, de ez nem igaz, mindig ajánlottam fel neki cserehétvégét. Hogy tudom bizonyítani?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 14:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Anonim oldal, ezért merem megkérdezni. Mi volt az a nyomós ok.

Ne értsd félre, csak azért kérdezem, mert ami neked érintettnek nyomós ok, az nem biztos, hogy az is.

Segíteni szeretnék, mert 7éve élek ugyanebben, csak nem a Te oldaladon. Hátha tudok segíteni.

2014. júl. 18. 14:55
 12/39 A kérdező kommentje:

akkor te vagy a férfi

egyszer esküvőre mentünk, aztán beteg lett és ő küldte haza, egyszer meg ballagásra

2014. júl. 18. 14:56
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre még nem bírságol a gyámügy, "csak" figyelmeztet.

Második, harmadik alkalom után pénzbírság (nem tudom összeg szerűen), viszont a sokadik alkalom után akár börtön büntetés is lehet, mert a kapcsolattartás akadályozása a BTK hatálya alá tartozik, mivel kimeríti a gyermek-veszélyeztetés fogalmát.

2014. júl. 18. 14:57
 14/39 A kérdező kommentje:
szóval először csak figyelmeztetnek, de a gyereknek ugye nem lesz belőle semmi?
2014. júl. 18. 14:58
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

:) A nő vagyok.

Esküvő: megbeszélés kérdése, ha apuka nem egyezik bele a cserébe, akkor nem számít nyomós indoknak.

Betegség: ez már abszolút ok, főleg, ha felajánlottad a pótlást.

Nem lehet, hogy túl sokszor kéred, hogy cseréljetek?

Idővel nem nagyon lehet már tolerálni, mert ha mindig cserélgettek, akkor az exed esélytelenné válik, hogy kialakítson egy új életet, kialakítson egy egészséges ritmust a múltja és a jelene között.

Erre neked is tekintettel kell lenned azzal, hogy ha nem muszáj és nem elkerülhetetlen, akkor az ő hétvégéjére nem szervezel programot.

Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk az szokta még kicsapni a biztosítékot, hogy az ex nem kérdezi, hogy cserélhetünk e, hanem kijelenti.

2014. júl. 18. 15:00
 16/39 anonim ***** válasza:
A gyereknek nem lesz baja.
2014. júl. 18. 15:00
 17/39 A kérdező kommentje:
de akkor elsőre tuti hogy csak figyelmeztetnek?
2014. júl. 18. 15:08
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen.

De látom, más nem is nagyon érdekel, csak, hogy kapsz e bírságot vagy sem.

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de aki nem igényli azon nem lehet, viszont eltereltél abba az irányba, hogy az exednek adjak igazat. Sajnálom.

2014. júl. 18. 15:09
 19/39 A kérdező kommentje:

most hogy gondolod hogy segítesz rajtam

nem értem

igen lehet neki adsz igazat, lehet hogy igazad is van

de a gyerek sem annyira rajong érte

2014. júl. 18. 15:10
 20/39 A kérdező kommentje:

és számomra fontos hogy ő jól érezze magát és ne maradjon ki semmi jóból

hogy aztán apjával tv-t nézzen egész nap

meg a nőt csókolgassa

2014. júl. 18. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!