Férjem fel akar jelenteni, hogy nem engedem a gyereket hozzá, de ez nem igaz, mindig ajánlottam fel neki cserehétvégét. Hogy tudom bizonyítani?
Sehogy, ha nem írásban tetted.
Viszont, miért kellett cserélni?
Nem tartom szerencsésnek a csere-berét, ha csak nem egészségügyi vagy iskolai elfoglaltságról van szó.
Figyelembe kell venni, hogy az a szülő, aki a gyerekétől távol él készül az adott hétvégére és nem biztos, hogy munka miatt pl. könnyen szervezi át a hétvégéket.
Nálunk is mindig abból van a konfliktus, hogy az ex cserélgetni akarja a hétvégéket.
és ha tudom bizonyítani?
és ő hogy tudja bizonyítani?
Ha tudod bizonyítani akkor elvileg nincs gond, de akkor sem szép dolog.
A férjed pedig tanukkal tudja bizonyítani az igazát.
Viszont amíg a férjed és nincs akár csak ideiglenes gyermek elhelyezés sem, addig ugyanannyi joga van a gyerekhez, mint neked. Egyébként a végletekig a csere-berét sem engedik, mert negatív hatással lehet a külön élő szülő és a gyerek kapcsolatára nézve.
Nem válaszoltál amúgy, hogy miért kellett cserélgetni.
Nyomós ok volt, vagy "csak" mert más programot szerveztél?
Csak mert, ha Te nem vagy tekintettel arra a programszervezésnél, hogy az adott hétvége nem a "tied" akkor ne csodálkozz, hogy berág az exed.
bocsi már nem a férjem
és nyomós oka volt
Közben válaszoltál.
Betegség ok, ha pl. ágyban fekvés indokolt és pl. van már 4-5éves a gyerek. Ha "csak" egy nátha akkor nem indokolt, mert apuka is tud vigyázni a gyerekre. Persze, ha a gyerek ordít és zokog, hogy anya kell azért az más lehet.
Családi rendezvény, hát nem feltétlenül elfogadható, mert azért egy családi hétvégét elég jól lehet tervezni, szervezni és az apás hétvége is elég jól ütemezhető.
és ha fizetni kell,akkor mennyit?
vagy a gyereket is berángatják?
amúgy 6 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!