"a szegény család nem engedheti meg magának a Frisher-Price játékot amivel a gyerek egyedül is elvan, hanem oda ül mellé és a Tescos 300 forintos formadobozzal játszik együtt a gyerekkel, mert ehhez segítség kell a kicsinek. Az olcsó játékokhoz, (amik ugyan úgy fejlesztenek) segítség kell, így több időt töltenek együtt"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, mert még viccnek is nagyon gyenge.
2014. jún. 28. 12:17
22/41 anonim válasza:
Inkább csak ezzel próbálják vigasztalni magukat akiknek nem telik sok mindenre. Egyfajta mentség maguknak.
2014. jún. 28. 12:20
23/41 anonim válasza:
Nem tudom melyik részét gondolod gyengének, de ezt tapasztalatból mondom (fejlesztőpedagógusi diplomával). A barátnőmnek sütifalós zenélő játéka van nekem a Tescos.
2014. jún. 28. 12:21
24/41 anonim válasza:
Persze gondoltam, hogy nem fordítva:)
2014. jún. 28. 12:22
25/41 anonim válasza:
Csak azt ne mondja nekem valaki, hogy a gyereknek boldogabb a gyerekkora ha 7.000 Ft-os zenélős játékkal játszik a szobában egyedül, mintha egy olcsó játékkal játszik a szülővel együtt. Valóban a drága játék mellé is odaülhet a szülő, mert ez csak rajta múlik, de nagyobb az esély, hogy azt az idő, amíg a gyereket lefoglalja a játék inkább mással tölti.
2014. jún. 28. 12:29
26/41 anonim válasza:
Marhaság az egész. Attól, hogy vesz az ember drágább játékot még ugyan úgy leül vele játszani mint az olcsó játékkal. Főleg, hogy a gyerekek többsége szól is érte a szülőnek vagy várja. Ez is csak egy hülye sztereotípia.
Ilyen alapon akinek tv van a háztartásába az sem törődik a gyerekkel, mert azt is egyszerűbb bekapcsolni mint törölni vele.
2014. jún. 28. 12:31
27/41 anonim válasza:
Ebben igazad van. Én is ha főzők, mosogatok, dolgozok bekapcsolom a gyereknek a TV-t mert leül elé és nézi. Nyugodtan el tudok végezni. A probléma ott kezdődik, amikor azért veszi valaki a drága játékot, vagy egész nap a TV-t nézeti vele, hogy ne legyen a gyerek láb alatt. Én nem azt mondtam, hogy káros a gyerekre a drága játék, de nem is boldogabb tőle.
2014. jún. 28. 12:41
28/41 anonim válasza:
És ki mondta, hogy azért vesz drágább játékot?
Azért vesz drágább játékot mert az tetszik nem az olcsó a gyereknek vagy neki, vagy a nagyszülőktől kapta.
Ebből is látszik hogy hüleség
2014. jún. 28. 12:43
29/41 anonim válasza:
baromság szegénynek vagyunk!
anyámat rühellem mert egy alkoholista állat tönkre tette a gyerekoromat ! apám meg mintha nem is lenne! inkább lennék dúsgazdag mint hogy velünk éljék
2014. jún. 28. 12:53
30/41 anonim válasza:
A gazdag családok folyamatosan dolgoznak,nem tudnak a gyerekkel lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!