Miért van az, hogy a szegényebb sorsú családoknál a szülő-gyerek kapcsolat sokkal szorosabb, ellenben a jobban élő családokkal szemben?
Ez egyáltalán nincs így. :) Butaság így általánosítani. Összehozzák őket a nehézségek? Nem hinném, hogy ha a gyerek egyetemre akar menni, de 16 évesen elküldöd dolgozni, akkor összekovácsolnak titeket ezek a dolgok...
26N
Mert ahol sok a pénz, ott sokat is dolgoznak azért a pénzért. Kevesebbet vannak otthon, nincs idejük szorosabb kapxsolatot kialakítani, helyette megvesznek mindent a gyereknek.
Nálunk pont ez a helyzet. Egyke vagyok, mindent megkaptam mindig amit akartam, viszont apámat egy nap max 10percre láttam ébren... A mai napig nincs rendes szülő-gyerek kapcsolatom egyik szülőmmel sem.
"Kevesebbet vannak otthon, nincs idejük szorosabb kapxsolatot kialakítani, helyette megvesznek mindent a gyereknek. "
Gondolod ez a szegenyebb csaladokra nem jellemzo? Dehogynem, apu 3 muszakban, esetleg anyu is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!